Pole olemas vibraatorit, mis meeldiks kõigile ja selleks, et enda jaoks see õige leida, tuleb katse-eksitus meetodiga lihtsalt erinevatele variantidele võimalus anda. Lihtsalt seetõttu, et su ühele sõbrannale sobib jänkuke, ei tähenda see, et sina sellega seitsmendasse taevasse jõuad. Seega, alusta sellest, et mõtled välja, mida sa sellega saavutada soovid ja asu otsingutele!

Läbi kindlasti need sammud:

1. Tutvu viit eri tüüpi vibraatoritega: G-punkti stimuleerivad vibraatorid, välised vibraatorid, mis on mõeldud kliitori ja häbememokkade stimuleerimiseks, jänkukesed, mis kombineerivad nii sisemise kui ka välimise stimulatsiooni, anaallelud ja viimaseks ka peenise vibraatorid ja rõngad. Ükski neist pole teistest otseselt parem, vaid see kõik oleneb sellest, mis sulle meeldib ja mis tuju sul on.

2. Mõtle välja, mida sa kogeda soovid?

Mida sa tahaksid, et su vibraator sul tunda võimaldaks? On olemas nii neid, mis lihtsalt vibreerivad kui ka neid, mis tuksuvad su jalgevahel.

3. Milline võiks olla vibraatori materjal?

Kõike kvaliteetsemad vibraatorid on pehmest ja lihtsasti puhastatavast silikoonist, aga olemas on a plastikust ja isegi metallist lelusid. Meie soovitame sul vältida tarretist meenutavaid liiga kumjaid vibraatoreid, sest neid on keerulisem puhastada ning need sisaldavad keemilist koostisosa, mis on toksiline (või vähemalt võib olla). Need on tavaliselt odavama otsa sekslelud, mis paistavad läbi ja on sageli liiga kirka värvitooniga. Kui selle kasuks otsustad, kasuta seda kondoomiga.

4. Kui palju oled valmis kulutama?

Vibraatorid võivad olla üsna kallid ja kui soetad alles oma esimest lelu, eelista esmalt rahakotisõbralikumaid variante, sest võib selguda, et valisid valesti.

PS! Kasuta alati vibraatoriga koos ka libestit, sest see võib muuta kogemuse veelgi jõulisemaks ja samas ka libedamaks.