“Paljud eksperdid usuvad, et rasestumise tõenäosus suureneb, kui sperma maandub võimalikult emakakaela lähedale,” selgitab tervise ekspert dr Donnica Moore. Ja on olemas poosid, mis seda saavutada võimaldavad:

1. Esimene, mille Moore välja toob, on vana hea misjonäripoos. See lihtne ja loogiline asend võimaldab meestel sügavamale tungida ja pursata täpselt emakakaelale. Seejärel hakkab tööle gravitatsioon ehk need pisikesed “ujujad” jõuavad nüüd kergemini sihtkohta.

Muide, et tõenäosust veelgi suurendada, soovitavad osad eksperdid olla naisel mõned minutid peale mehe purskamist veel pikali, puusad pisut tõstetud. Tõestatud selle efektiivsust küll pole, aga ehk aitab?

2. Moore’i sõnul eelistavad mõned paarid aga hoopis koerapoosi, mis võimaldab veelgi sügavamat penetratsiooni kui misjonär. Meeste sõnul on selles asendis orgasmid jõulisemad, mis võimaldab ka spermal paremini emakakaelani jõuda.

Muidugi on olemas ka palju teisi poose, mis aitavad mehel võimalikult sügavale tungida, kuid soovitame teil vältida asendeid, mille puhul võib sperma peale purskamist naise kehast välja voolama hakata. Siia hulka käivad peaaegu kõik püstised ja naine-peal asendid.

Allikas: Fatherly