Sest see lükkab menopausi edasi! Paljud naised on tunnistanud, et ei ole jõudnud ära oodata, millal küll menopaus algab, sest päevad on kohutavad ja nad ei jaksa iga kuu enam seda piina taluda. Aga siis nad on avastanud, et menopaus on veelgi hullem kui menstruatsioon.

Kui keskealine naine lõpetab seksimise või enda rahulduse, hakkab keha ühel hetkel arvama, et naine ei kavatse rohkem lapsi saada ja ongi käes aeg menopausiks. Kui sa ei taha menopausi või soovid seda veidikenegi rohkem edasi lükata, siis soe soovitus on lihtsalt rohkem ja tihedamini seksida.

Seda kinnitab ka uuring. Ühes Londoni ülikoolis viidi läbi uuring, kus kümne aasta jooksul jälgiti 3000 naist ja uuriti, kui tihti nad seksisid.

See ei pea tähendama ainult kõige tavalisemat seksi, seksuaalse tegevuse alla kuulub ka suuseks, masturbatsioon, seksikad puudutused ja silitused.

Need naised, kes seksisid iga nädal või veidi rohkem, nende menopaus algas tunduvalt hiljem kui naistel, kes seksisid kuus ühe korra või isegi vähem.

Ehkki ei ole täielikult tõestatud, et pidev seksimine lükkab kindla peale menopausi edasi, sest iga naise keha on siiski erinev, tasub see ju ikkagi katsetamist. Keskiga ei pea mitte mingil juhul tähendama naudingutest loobumist.

Allikas: DailyMail