Pakume teile tutvumiseks Redbooki versiooni erootilisest massaazhist. Kohe alguses tuleb tunnistada, et tegu on katsetamise faasist läbi käimata tõlkega. Nii et loodame ka teie peale, kallid lugejad, kes ees - see annab ka teistele oma muljetest teada.

Kuna kogu rituaal kestab 30 minutit, siis peaks see sobima ka väga hõivatud abikaasade puhul. Samas pidavat poolest tunnist piisama, et puudutada kõiki teile teada olevaid - ja ka tosinkonda seni teadmata - erogeenset tsooniabikaasa kehal Loomulikult lootuses, et kui teie olete lasknud sõrmedel käia, on mees enam kui valmis ühel hetkel samaga vastama.

Tegelikult on iga massaazh - olgu nii karune kui tahes - rahuldust pakkuvam kui tavaline seks. Intiimsus stimuleerib teie erogeenseid tsoone. Tegelikult on kogu rutiin suunatud südamele: teie hellitate teda ja tema on valmis samaga vastama.

Alustame siis.

Mõned raamatud, mis võivad huvilistele kasulikuks osutuda:

Idamaine massaazh (2000)- organismis toimuvate keeruliste protsesside juhtimiseks on just idamaades osatud leida kõige lihtsamaid ja ohutumaid võtteid, mida igaüks võib kasutada. Siit leiate juhiseid.

Tantristlik ja taoistlik massaazh 1-3 (2000) on õpetus seksuaalenergia kasutamisest tervise parandamisel ja armuelu mitmekülgsemaks muutmisel. Kolmandas vihikus vaadatakse, missugune massaazh võiks olla parim mehele ja missugune naisele.