Sa ei pruugi tunda end kui seksuaalselt domineeriv inimene, aga tõenäoliselt oled sa suutnud viia oma soove täide, paludes kellelgi seda teha. Kas oled kunagi käskinud kellelgi end suudelda ja ta on seda teinud? Juba see on omamoodi domineerimine.

Küll aga tundub magamistoas dominandiks olemine paljudele, eriti naistele, jätkuvalt midagi kummalist, sest see käib vastu kõigele, mida meile on elu jooksul õpetatud. Olgem ausad, kõik peab ju olema alati võrdne, me peame teise inimese eest hoolt kandma ja olema kindlad, et kõigi teiste vajadused on täidetud enne, kui enda omade juurde asume.

Voodis dominandiks olemine ei tähenda aga ainult seda, et sina oled kaksiraksi tema peal. See tähendab seda, et sa tead, miks sa seal oled ja oled julge küsima seda, mida sa vajad, et naudingut kogeda.

Professionaaled dominatrixid pahandavad, kui keegi ütleb neile, et kõik mehed tahavad magamistoas domineerida ja kõik naised naudivad neile allumist. Asjad ei pruugi olla üldse nii must-valged.

Tahad magamistoas juhirolli võtta? Siis tea järgnevat:

1. Domineerimine ei tähenda õelat või vastikut käitumist

"Üks kõige tavapärasem väärarusaam naistel on, et domineerimine eeldab seda, et ta peaks olema teiste vastu õel selleks, et ise rahuldust kogeda ning seejuures ei pea arvestama teise inimese turvalisuse või heaoluga," avaldas Mistress Ava Zhang, New Yorgi linnas tegutsev professionaalne dominatrix. "See pole domineerimine, vaid hoopis nartsissist kõrvuti sotsiopaadiga."

Voodis juhirolli võtmine ei tähenda, et sa pead olema sadist või enda partnerit alandama. See ei tähenda, et pead muutma seda, kes sa oled. Sa lihtsalt leiad üles endas peituva jõulisema külje, mis n seal alati olemas olnud ja jagad seda teise inimesega, kes soovib sind õnnelikuks teha. See tähendab lähedust ja intiimsust, mitte õelust.

2. Sa pead tundma iseennast enne, kui saad domineeriva rolli võtta

Esimene samm, et võtta domineeriv roll, on see, et mõistad, mis sind ennast erutab. Seda on lihtsam öelda kui teha, aga meie ihad võivad meis aeg-ajalt piinlikkust tekitada, me muretseme, et meie partner naerab me üle või ütleb, et me ajame tal südame pahaks.

Kuid põhjus, miks raamat "50 halli varjundit" ja sellest inspireeritud film nii edukad olid, on fakt, et inimesed said lõpuks ometi avalikult tunnistada, et see on "kuum". Ja seejärel seda oma partnerile näidata.

Mõtle hetkedele filmides ja raamatutes, mis on sind erutanud ja küsi endalt, miks see nii on? Sul võib alguses olla veider sellele mõelda, aga see on ju okei, kui küsid endalt, kas su ihad on normaalsed. Sinu otsus on, kas aktsepteerid neid osana iseendast ja teed järgmise sammu.

3. Hea seks saab alguse suhtlemisest

Suurepärane seks filmides on tavaliselt selline, mida juhib mees, või selline, kus kõik osapooled teavad, mida nad tahavad. Aga see kõik on fantaasia. Reaalsus on, et hea seks saab alguse suhtlusest ja siin tasub sul juhiroll võtta: ütle talle, mis sind erutab ja miks.

"Kaks kõige olulisemat asja, mida ma olen professionaalse dominatrixina õppinud, on see, et ma pean iseennast tundma ja seda ka teistele avaldama. Domineeriva rolli võtmine tähendab, et pead oskama nõudma ja samas ka ennast mõistma," teab Zhang.

4. Sa ei pea investeerima käeraudadesse, piitsa või köide

Jah, asjad, mida me televiisori vahendusel näeme, võivad meie kõige seksikamaid mõtteid inspireerida, aga nad võivad tunduda ka hirmuäratavad ja viia soovi üldse proovida.

Magamistoas domineerimine ei tähenda, et pead investeerima vallatutesse leludesse nagu käerauad, piits või köis. Need on lihtsalt mõned võimalused. Sina võid kasutada hoopis sõnu, et panna oma partner oma pilli järgi tantsima.

5. See on normaalne, et ajast ja arust seksuaalsed rollid valmistavad teile raskusi

Me oleme kõik oma mineviku vangid. Meil on ideed sellest, millised inimesed voodis olla võiksid ja isegi, kui arvame, et lähme muudatustega hästi kaasa, võib ka meil olla ajast ja arust pärit tõekspidamisi, mis tuleb ära unustada.

Sinu töö on uurida, miks sa usud, et seks peab olema kindlat viisi. Kui see sulle meeldib, siis on ju kõik hästi. Aga, kui sa pole rahul ja kardad, et sinu fantaasiatel pole siin ruumi, peatu ja mõtle uuesti.

"Meie meel on seksuaalne organ ja kõik, mida vajad, et olla dominant, on õige suhtumine," julgustab Zhang. "Ja pea meeles, julge ja avatud mõtlemisega partner tahab sind rahuldada."

Allikas: INSIDER