Olenevalt sellest, kus sa oma seksmänguasju hoiad, peaks neid mõnikord ka enne kasutamist loputama. Seda juhul, kui oled need eelmise kasutuskorra järel märjana kuskile sahtlisse visanud või hoiad mitmeid erinevaid seksmänguasju koos.

Eriti oluline on seksmänguasjade hügieen juhul, kui kasutad neid koos oma partneriga või omad mõnda mänguasja, mida saab kasutada nii anaalse kui vaginaalse mõnu jaoks. See on tähtis, et bakterid ei leviks ja sul ei tekiks infektsiooni või mõnd muud ebameeldivust.

Olenevalt materjalist tuleb mänguasju erinevalt puhastada. Roostevabast terasest, klaasist või plastikust mänguasju võib vabalt panna nõudepesumasinasse ja mure ongi murtud. Kui sul nõudepesumasinat ei ole või soovid neid käsitsi puhastada, siis tasub kasutada lõhnatut seepi, millega ka muidu oma käsi pesed. Kindlasti ei tasuks kasutada antibakteriaalset või tugeva lõhnaga puhastusvahendit.

Silikooni materjalist dildod on ainsad mänguasjad, mida võib paar minutit keeva veega puhastada, teisest materjalist mõnutekitajaid ei või, kui soovid, et need ka edaspidi oma funtksiooni täidaksid.

Allikas: Cosmopolitan