Ta tõmbab sind endale lähemale

“Kui keegi tõmbab oma partnerit endale lähemale või ennast talle lähemale, on see selge vihje, et tal on lõbus,” selgitab Denise. “Sellega ütleb ta tõenäoliselt: “Anna mulle rohkemat — ma naudin seda.“”

Hoia aga meeles, et sellisel juhul võib ta soovida ka lihtsalt asendit muuta, et seks enda jaoks huvitavamaks teha.

Loe seda ta näost

“Inimesed teevad igasuguseid erinevaid nägusid, kui nad kogevat tõelist mõnutunnet,” väidab Denise. “Mõndade inimeste puhul võib isegi tunduda, et neil on valus. Iga inimene on unikaalne ja kui tead oma partnerit piisavalt hästi, tunned tõenäoliselt ära, kas ta naudib hetke.” Kui sa teda piisavalt hästi ei tunne, ei pruugi sa sellest muidugi kohe aru saada.

Ta flirdib sinuga

“Kui ta flirdib sinuga, puudutab või suudleb sind sel ajal, kui te ei seksi, on see märk sellest, et ta on teie armueluga rahul,” teab Denise lisades, et see, kui mees sind väljaspool magamistuba puudutab ja oma tundeid välja näitab, on selge märk sellest, et ta on teie suhtega rahul.

“Mõned inimesed on rohkem endassehoidvad, mistõttu ära ka liiga palju muretse, kui ta sind kõigi sõprade ees ei suudle,” lohutab ta.

Ta teeb nautlevaid hääli

Pea meeles, et kõik teevad erinevaid hääli, kui nad seksivad. “Mõned ohkavad, teised naeravad, urisevad või karjuvad,” selgitab Denise. “Mõned suudavad isegi olla täielikus vaikuses, kuigi seks on nende elu parim.”

See, et keegi on voodis väga vali, ei tähenda alati, et ta seda naudib. “Samuti, kui ta on vaikne, ei viita see sellele, et ta ei naudi. Vaikimine pole alati naudingu kinnitus. Sa pead lihtsalt oma partnerit tundma õppima ja see võib võtta aega.”

Sa tajud seda

Kui tundub, et miski pole õige, lähed sa pingesse. “Me peame rohkem pöörama tähelepanu vihjetele. Kui sulle tundub, et midagi on valesti, pööra sellele tähelepanu. Ära kunagi tee midagi, mis sinus ebamugavust tekitab. Nõusolek on väga oluline! Isegi, kui keegi ütleb “jah”, aga tundub, et ta tegelikult pole selles kindel, ära tee seda. Ole enda ja oma partneriga aus. Kahtlev “jah” võib kiiresti muutuda vastu tahtmist öeldud “jah-iks”,” teab Denise.

Te jääte koos hängima

“Kui soovite mõlemad õnnelikult voodis edasi lebada ning lobiseda ja kaisutada, on see märk sellest, et olete seksiga rahul,” kinnitab Denise. Kui aga su partner tõuseb kohe peale seksi ja lahkub, tähendab see, et ta ei nautinud seda väga. Muidugi on ka alati võimalik, et ta peab kuskil mujal olema.

Ta vaatab sulle silma

Silmside seksi ajal on väga hea märk sellest, et su partner usaldab sind ja naudib hetke. “Teisest küljest, mõned poosid ei lasegi teil teineteisele silma vaadata. Lisaks, kui su partner on ebakindel, on tal raske sulle silma vaadata — see ei tähenda alati, et ta ei naudiks seda,” teab sekspert.

Ta saab orgasmi

Kui mees tuleb, võime ekslikult mõelda, et ta sai, mis tahtis. “Mehed võivad aga ka ilma purskamata orgasmi saada ja tegelikult võib seks olla nauditav ka ilma orgasmita,” ütleb Denise.

Väga oluline on mitte näha orgasmi kui seksi eesmärki ja see, et kogemus ei lõppe tipus, ei tähenda, et see poleks olnud nauditav. “Alati pole selge, kas (naine) sai orgasmi. Parim viis teadasaamiseks on seda talt küsida,” õpetab ta.

Ta ütleb sulle

Kuigi on olemas selged vihjed, et keegi naudib seksi, on kõige lihtsam seda teada saada, kui te teineteisega ausalt ja avameelselt räägite.

Saame aru, et mõne inimese jaoks on see veider ja raske. “Kui see oled ka sina, siis küsi endalt, miks sulle ei meeldi seksist rääkida. Kas sul on piinlik? Kui nii, siis miks,” uurib ta.

Küsi ka seksi ajal

Sa võid vabalt ka seksi ajal oma partnerilt küsida, kas ta naudib seda. “Kui sinu jaoks oli seks suurepärane, ütle ka talle seda,” soovitab Denise.