Aga selleks, et sellele küsimusele vastata, on vaja pöörduda ekspertide poole. Sekspert Tara Struyk toob esmalt välja ühe kõige suurema probleemi, mis puutub seksi kohta nippide jagamisse: “Need eeldavad, et kõik peenised on samasugused, et neile meeldib X või Y ja need eelistavad üht puudutust teisele. Miski pole tõest kaugemal. Peenised on sama individuaalsed, kui nende omanikud.”

Tara pöördus aga seksinõustajate, Sunny Megatroni ja Ken Melvoin-Bergi poole, et saada teada, millised on kõige suuremad suuseksi vead ja kuidas neid vältida.

1. Sa ei tea, mida su partner eelistab

Kui sa tahad talle tõesti naudingut pakkuda, on parim viis selle tegemiseks, saada esmalt teada, mis talle üldse meeldib. “Üks parimaid soovitusi, mida ma saan jagada — olgu siis suuseksi või keeleka puhul — on see, et jälgi, kuidas su partner masturbeerib, et näha, milline kiirus ja intensiivsus talle meeldib. Sest see on igal inimesel erinev,” teab Melvoin-Berg.

Tehnikad, mida su partner enda rahuldamiseks kasutab, on ammu järele proovitud ehk miski, mis neile kõige rohkem meeldib. Proovi neid järele teha ja lõpuks annavad nad sulle 10 punkti 10st.

2. Eeldad, milline kiirus talle meeldib

Kiiremini! Kõvemini! Või… ehk ikka mitte? Kuigi pornofilmidest võib jääda mulje, et intensiivne suuseks on ainus viis, mis su partnerile mõnu pakub, eelistavad paljud peenise omanikud aeglasemat rütmi.

“Sageli aeglane, rütmiline ja sensuaalne on su kallima jaoks täiuslik või isegi eelistatud viis,” teab Megatron. “Tõenäoliselt tasub tempot natukene alla tõmmata, võrreldes sellega, mida sa teha sooviksid.”

Lisaks, aeglane tempo aitab säästa su võhma ja lõuga.

3. Ignoreerid ta kehakeelt

Me kõik teame, et peaksime suuseksi ajal vahepeal ka asju muutma, aga kuidas? Ja millal? Vastuse saad tema kehakeele järgi.

“Jälgi, kuidas ta järjest erutub ja kuidas tema puusad käituvad,” soovitab Melvoin-Berg. See on märk sellest, et see, mida sa teed, on väga hea ja nad on valmis natukene intensiivsemaks imemiseks. Aga see ei tähenda alati kiiremat tempot või tugevamaid liigutusi.

“Jälgi, milline rütm ja kiirus talle meeldib ning tegutse selle järgi. Kõigile ei meeldi kiire-kiire-kiire,” kinnitab ka Megatron.

Kui ta ei anna sulle piisavalt vihjeid, võid alati ka mõne seksika küsimuse küsida. Küsimused nagu “Kuidas see tundub?” või “Kas sa eelistad seda… või seda?” võivad sind siinkohal aidata.

4. Sa ei räägi lõpust

See ei pruugi kõlada seksikana, aga kuna internetis levib nii palju nippe, siis usalda meid, suhtlemine on suuseksi puhul väga oluline. Võid öelda seda aeglaselt, sosistada eelmängu ajal, aga räägi talle, mida sa teha kavatsed ja kuhu liigud.

“Küsi talt, kas ta soovib, et suuseks olekski teie tegevuse lõpp või alles eelroog, sest nad ei pruugi tahta, et asi sellega piirdukski,” teab Melvoin-Berg.

Järgmine küsimus peaks siis olema muidugi see, et kuidas lõpetada. “Kas ma peaksin sülitama või neelama? Minu jaoks, kui ma olin noorem, tundus see suur asi. Tundsin, et neelamine tähendab midagi, et sülitamine oli vähem personaalne ja reaalselt? See kõik oli totaalne jama,” kinnitab Megatron. “Tee seda, mis sinu jaoks mugav on ja kui see pole neelamine, ei pea see olema dramaatiline, piinlik sprint vannituppa, sinu põsed punnis nagu vöötoraval.”

Selle asemel soovitab Megatron võtta asja mänguna, lasta spermal mööda suuääri alla voolata ja lõpetada kogu asi üldse kätega.

5. Sa ei kasuta oma käsi

Jah, tegu on küll suuseksiga, aga see kõik on poolik, kui sa ei võta käsi appi. “Õige rütmi ja piisava koguse libestiga, kui töötad suu ja kätega koos, võib see olla väga sensuaalne,” räägib Megatron.

Lisaks pead sina, su suu ja su lõug nii vähem tööd tegema, mis muudab mõlema osapoole jaoks selle kogemuse meeldivamaks. “Kui inimene, kellele suuseksi teed, ei vaata parasjagu, mida sa teed, ei pruugi ta teadagi, kus on su suu ja kus käed ning see muudab kogu kogemuse veelgi paremaks,” teab Megatron.

6. Muretsed oma välimuse pärast

Partneri erutamisel on suur roll ka tegevuse jälgimisel. See võib olla üks erutavamaid vaatepilte, aga paljud naised kipuvad muretsema oma välimuse pärast. Ära tee seda! Mida märjem ja “räpasem” on suuseks, seda parem.

7. Niisuta või kasuta libestit

Täpselt nagu kõigi teiste seksuaalsete tegevuste puhul, on ka suuseks libestiga parem. Võid küll eeldada, et see pole probleemiks, kui kasutad oma suud, aga reaalsus võib olla teistsugune.

“Kui oled alkoholi tarbinud ja sul on vedelikupuudus, võib suuseks tunduda nagu kassi keel oleks kaetud liivapaberiga,” kirjeldab Melvoin-Berg. Seetõttu tasuks voodi kõrvale klaasike vett asetada ja aeg-ajalt lonks vett võtta.

Võid lisada peenisele ka paar tilka silikooni baasil libestit.

Allikas: Cosmopolitan