Sa kasutad tema rahuldamise ajal hambaid

Kogemata hambaga tema meheau vastu minemine teda veel teise ilma ei saada, aga kui sa seda sihilikult teed, ei soovi ta tõenäoliselt enam kunagi, et sa talle eelmängu teeksid.

Oled vaikne

Kui mees proovib kogu hingest sind õnnelikuks teha, aga sina oled vait nagu sukk, läheb tal igasugune isu ära.

Käitud ebakindlalt

Ükski mees ei saa voodis oma kallimat nautida, kui too ennast ja oma keha varjab ning näitab igatepidi välja, et ta seal hullata üldse ei taha.

Lamad nagu meritäht

Mees pigem rahuldaks iseennast, kui hakkaks sinu peale aega raiskama.

Teed tema rahuldamise ajal imelikke hääli

Ehk kui sa võtad tema väikemehe suhu ja lükkad selle endale liiga sügavale kurku, siis on päris kindel, et sinu suust väljatulev hääl seksikas ei ole. Proovi seda viga mitte teha.

Jääd magama

Mees võib voodis igasuguseid asju tahta, aga sinu magama jäämine ei ole mitte mingil juhul üks nendest. Kui sa oled väsinud, siis anna talle sellest teada ja seksige lihtsalt mõnel teisel korral.

Keeldumine millegi uue katsetamisest

Kui sulle meeldib ainult üks poos ja sa ei taha kunagi midagi uut proovida, siis ei ole ju tegelikult midagi imestada selle üle, et mees sinuga enam voodisse tulla ei taha või põikleb muudkui kõrvale.

Teeskled orgasmi

Kui sa orgasmi teeskled ja mees saab sellest teada, muutub ta väga ebakindlaks ja on võimalus, et ta ei tahagi sinuga enam vallatleda. Ausus on väga oluline.

Allikas: Romper