2015. aastal Cosmopolitani poolt 2300 naise (18-40aastased) seas läbi viidud uuring tõestas, et ainult 57% naistest saavad peaaegu iga kord partneriga seksides orgasmi. 27% küsitletutest väitsid, et nad teesklevad tippu jõudmist, et seks läbi saaks, kui nad teavad, et nad sinna niikuinii ei jõua.

Kuigi täiuslikku viisi orgasmi saamiseks me sulle õpetada ei oska, on trikke, kuidas selle esinemise tõenäosust kasvatada. Loe edasi ja saad teada!

1. Palu tal rohkem oma kliitorit puudutada

Enamiku naiste jaoks vahekorrast lihtsalt ei piisa, et orgasmini jõuda. Ainult 15% Cosmopolitani uuringus osalenud naistest väitis, et see neil õnnestub. 20% naisi tõdes, et neil on vaja nii vahekorda kui ka kliitori stimuleerimist, 12% vajab oraalseksi ja 9% oma partneri kätt.

2. Mediteeri ka magamistoas

Sageli unustatakse ära, et see, mis toimub su peas, mõjutab ka seda, kuidas reageerivad seksile su genitaalid. Mõne naise jaoks on raske isegi magamistoas lõõgastuda, aga siinkohal tulebki appi mindfulness. See ei tööta küll üleöö, aga piisava praktika korral, aitab see sul hetke tõeliselt nautida.

3. Proovige rollimänge!

Kui miski muu ei ole aidanud, tooge magamistuppa natukene mängulisust. Proovige rollimänge, jagage oma fantaasiaid ja olge keskmisest vallatumad.

4. Tehke teineteisele komplimente

Veel üks viis, kuidas seks meeldivamaks muuta, on see, kui tunnete end oma kehas hästi ja enesekindlalt. Siinkohal tulevadki appi komplimendid. 2016. aastal läbi viidud uuringust selgus, et naised, kel on kõrgem enesehinnang, said ka sagedamini orgasme. Su enesearmastuse tase ei tõuse üleöö, aga see on võimalik!

Ja mis kõige tähtsam: suhelge teineteisega!

Parim, mida saad oma suhte heaks teha, et seks oleks hea ja te mõlemad jõuaksite ka tippu, on omavaheline avameelne suhtlus. Jaga temaga oma ebakindlusi, selgita, mis sulle meeldib või ei meeldi ning juhenda teda.

Allikas: Insider