Vastupidiselt laialtlevinud arvamusele ei satu armukesed lihtsalt niisama meeste teele ette ning petmine ei juhtu ühekordses meeletus kirehoos, vahendab Your Tango. Ja tõenäolisem on see, et armuke on mehe tuttav, mitte võhivõõras müstiline kaunitar, kes korra mehe nina alt läbi hõljus ja ta sekundiga võrgutas.

Your Tango ja kurikuulus abieluinimeste kõrvalsuhteportaal Ashley Madison küsitlesid oma kliente. 400st vastanud mehest 27% vastas, et kui nad peaksid valima kellegi, kelle vastu üheks õhtuks oma naine välja vahetada, otsiksid nad selle inimese pigem oma tutvusringkonnast. Ainult 23% valiksid üheöösuhteks võhivõõra tütarlapse.

Veel selgus, et 55% meestest mõtlevad petmisele ja 44% on seda juba teinud. Mis tähendab, et vaid 1% on neid, kes suudavad oma mõtted puhtana ja tilli püksis hoida.

Kellega siis petetakse? Kolleegid. Sõbrannad. Sinu sõbrannad. Ja nii edasi. Eelistatult keegi, kellega on sõprussuhe juba loodud, ühised huvid ja huumorimeel selge. Selle pinnalt on palju tõenäolisem, et tunded arenevad edasi millekski enamaks kui sõprus. Pealegi — jube raske on uute inimestega üldse kohtuda, eriti, kui olla päevast päeva tööl ja tulla siis koju pere ja laste juurde. Seega, kui kahtlustad, et mees teeb sarvi, vaata kõigepealt oma tutvusringkond kriitilise pilguga üle, süüdlane võib olla lähemal kui sa arvad!

Samuti ei mängi selliste kõrvalsuhete puhul üldse rolli see, kas armuke on oma naisest peenem, pikem, ilusamate juuste või kaunimate silmadega. Vaimne klapp on olulisem kui välimus.

Ja miks üldse petetakse? Nii naiste kui meeste puhul on peamine põhjus ikka mitterahuldav voodielu. Seda kinnitas 43% küsitlusele vastanud naistest, kes on oma meest petnud. 49% ütles, et oma mehega saavad nad orgasmi mõnikord või harva, armukesega aga jõuavad iga kord tippu 59% vastanuist.

Mitterahuldava voodielu üks peamisi põhjuseid on aga vaimse klapi puudumine. Seega — kui suhted on sassis, ei saa olla eriti head seksi. Siis leidub keegi teine, kes mõistab paremini, naerab naljade peale rohkem, naeratab siiramalt ja tahab koos olla. Nii lihtne ongi!