Enne avalikku esinemist

Arstid kinnitavad, et seks rahustab närve, alandab vererõhku ja stressitaset.

Hommikul

Päriselt, su keha on loodud hommikuseksiks. Energia on laes, tuba on testosteroonist paks. Pärast hommikuseksi jagub sul endorfiine kogu päevaks, mis tagab sulle hea tuju.

Kui sa tunned, et hakkad haigeks jääma

Võib tunduda, et see hoiab sind just tagasi, aga uurimuste järgi tugevdab seks sinu immuunsüsteemi. Olgu, kõrge palavikuga sa võib-olla tõesti ei jaksa oma partnerile selga karata, aga kahtlemata on seks suurepärane viis valmistuda gripihooajaks.

Oma tsükli neljateistkümnendal päeval

Ovulatsiooni ajal on su kliitor umbes kaks korda suurem kui muidu ja sa erutud kergemini. Ning loomulikult saad ka parema orgasmi.

Pärast trenni

Kasuta seda mõnusat tunnet pärast treeningut. Su kehas on pärast trenni ka kõrgenenud testosteroonitase — mida rohkem higistasid, seda kõrgem. Ning loomulikult näeb su keha pärast trenni parem välja!

Kui sul on halb päev olnud

Tahad selle vastiku tööpäeva endast kiiresti maha raputada? Seks on selleks palju tervislikum vahend kui pudel veini. Seks ja isegi tavaline füüsiline lähedus — näiteks käest kinni hoidmine — parandab märkimisväärselt su tuju ja alandab stressi. Ja kui sa oled vihane (muidugi mitte oma partneri peale), on seks veel eriti kirglik!

Kui sa tegid just midagi õudsat

Vahet pole, kas hüppasid just langevarjuga, käisid tööintervjuul või vaatasid õudusfilmi, igal juhul on su keha adrenaliini täis ja sa oled juba erutatud seisundis. Hüppa voodisse, sest seda ei tasu kaotsi minna lasta!

Allikas: Women's Health Magazine

Jaga
Kommentaarid