1. Iga orgasm pöörab su maailma pea peale

Üks levinud orgasmimüüt on see, et iga orgasm on võimas ja raputav elamus, kuid see pole päris tõsi. On ka vaikselt ligi hiilivaid orgasme, millest ei pruugi arugi saada… kahjuks.

2. Vaginaalne orgasm on kõige tavalisem ja normaalsem orgasm

Pole tõsi! On tõestatud, et enamus naisi vajab tippu jõudmiseks ka kliitori stimuleerimist. Ning vaid 1/3 naistest saab regulaarseid orgasme ilma käte abita.

3. Naise orgasm sõltub mehe osavusest

Ehkki mees saab voodis palju naise heaks ära teha, seisab orgasmi saamine siiski naise enda taga. Kõik on kahe kõrva vahel — kui naine pole õigesti meelestatud, siis võib mees olla kui osav tahes, kuid orgasm jääb saamata.

4. Seks ilma orgasmita on poolik

Tegelikult on seks ka ise väga nautitav ja intiimne tegevus. See kui seksile ei järgne orgasmi, ei tähenda, et see oleks kuidagi poolikuks jäänud või mõttetuks osutunud.

5. Kõik naised tahavad G-punkti orgasmi

See on täielik vale — ehkki paljud naudivad G-punkti orgasme rohkem, kui midagi muud, leidub palju naisi, kellele tekitab G-punkti stimuleerimine pigem ebamugavustunnet kui rahuldust.

6. Vaginaalne orgasm on etem kui kliitoriorgasm

Jällegi — kust te seda võtate? Apelsine ja õunu ei saa ju võrrelda! Mõlemad on võrdselt rahuldavad ja mõnusad, erinevus on vaid eelistustes.

7. Naised ei ejakuleeri orgasmi ajal

Ka naised on võimeliseed ejakuleerima ja mõned teevad seda veelgi tugevamini kui mehed. Kindlasti ei kohe seda aga kõik naised, nii et kui naine saab orgasmi, kuid ei ejakuleeri, siis ei tähenda see, et ta teeselnud oleks.

Allikas: askmen.com