1. Su keha muutub tugevamaks

Teatud uskumuse kohaselt muudab tsölibaadis elamine meie immunsüsteemi ja organismi tugevaks. Ihadele järgi andmine aga nõrgendab seda. Seega, ehk aitab seksita elu lausa sügisest viirusepuhangut vältida?

2. Su enesehinnang tõuseb

Sageli muretseme me liialt sellepärast, et me teiste arvamusi ja hinnanguid kardame. Eriti olukordades, kus riided kehavorme katmas ei ole. Kui aga need teised üldse ära jätta, siis pole ju ka põhjust muretsemiseks. Armasta end!

3. Sa ei pea kehakaalu pärast muretsema

Olukorras, kus elu koosneb tööst ja trennist ning puuduvad igasugused kallimaga jäätise ja krõpsude söömised telekat vaadates, ei pea sa kehakaalu pärast enam üldse muret tundma.

4. Sa õpid ennast rahuldama

Ilmselt viib selline vallaline mungaelu ka lõpuks olukorrani, kus sinust eneserahuldamise kuningas või kuninganna saab. Ja see on ju ainult positiivne!

5. Sa ei pea soovimatu raseduse pärast muretsema

… sest see on lihtsalt võimatu.

6. Su elus ei ole enam liigset draamat

Kui suhted toovad endaga kaasa tülisid ja draamat, siis üksinda ja iseendaga aega veetes ei pea sa selliste asjade pärast muretsema. Sa teed mida ja millal tahad ning mitte keegi ei saa sulle su valikuid ette heita.

7. Sa hindad iga järgnevat seksikogemust aina enam

Mida meil on vähe, seda me hindame rohkem. Nii nagu tundub dieeditajale tükk šokolaadi tõelise ampsuna paradiisist, võib sulle ka järgnev vahekord maailma parimana tunduda. Seega naudid sa seda ka rohkem ning võib-olla oled ka valmis suuremaks eksperimenteerimiseks, mis partnerile kindlasti rõõmu teeb.

Allikas: Your Tango