Meil kõigil on ebakindlused, mis meid sisimas söövad, aga me ei tohi lasta neil toksilistel mõtetel võita. Siin on mõned asjad, mis aitavad sul enda sisemist kuningannat leida.

1. Kirjuta üles kõik, mida sa enda juures armastad

Ära muretse, see ei jäta sinust eneseimetleja muljet. Näita iseendale, kui väga sa end armastad ja kirjuta üles oma lemmikud füüsilised omadused, iseloomujooned, saavutused jms.

2. Pane selga midagi, mis paneb sind end seksikana tundma

See võib olla kas mõni eriti kena pitspesu või hoopis kallima sviiter. Kui sa tunned end ise hästi ja tead, et näed hea välja, piisab ka lihtsalt neist riietest.

3. Muuda tuba hämaramaks ja pane küünlad põlema

Kui seksikad riided on juba seljas, on aeg panna käima muusika ja nautida oma keha. Kui tunned end korraks tobedana, lükka need mõtted endast eemale. Kui vajad julgustust, joo eelnevalt klaasike veini. Professionaalide nipp: mida rohkem nahka on paljastatud, seda kenam su keha küünlavalgel välja näeb.

4. Rõhuta oma lemmikut külge

Uhkelda kõigega, mis sul on. Kui armastad oma huuli, peput või juukseid, lase neil täna õhtul särada. Sa ei pea selleks isegi kodust väljuma, sest piisab ka pisut kauem peeglisse vaatamisest.

5. Eksperimenteeri asjadega, mida muidu oled kartnud proovida

Mängi näiteks meigi, soengustiilide või riietega. Mine nii metsikuks, kui tahad ja kui oled kokku pannud look’i, mida armastad, kanna seda ka järgmine kord, kui välja lähed. Tegelikult on ka kodus mõnus olla, kui tunned end eriti seksikana.

6. Vii ennast kohtingule

Löö end üles ja kanna midagi, milles end hästi tunned. Seejärel suundu üksinda baari või broneeri laud restorani, kuhu juba ammu oled tahtnud minna. Alguses võib üksi välja minna tunduda imelik, aga tegelikult on ka hea tunne, kui sa ei vaja lõbutsemiseks kedagi teist. Kes üldse vajab kaaslast, kui näed nii hea välja?

7. Pane kirja kõik oma ebakindlused

Tunnista üles, mis sulle enda juures ei meeldi ja pane need asjad kirja. Seejärel viska see paber minema! Kärista see sajaks tükikeseks, kui vaja. Selle asemel, et lased toksilistel mõtetel oma päeva mürgitada, tunnista neid asju endale ja seejärel keskendu juba kõigele heale.

Allikas: Popsugar