1. Lahendage ka magamistoavälised konfliktid
Kas teil on jäänud mõned omavahelised probleemid lahendamata? On teil ka väljaspool magamistuba konflikte? Lahendage esmalt need ja alles siis on võimalik ka voodis vabalt teineteise seltskonda nautida.

2. Hoidke silmsidet

Vaadake teineteisele silma, kui te omavahel räägite. Pilgud on äärmiselt olulised, kui asi puudutab kahe inimese vahelist sidet ja intiimsust.

3. Puudutage teineteist
Võtke käest kinni, kui te koos jalutate ja kallistage teineteist tugevasti. Suudelge rohkem ja silitage ka seltskonnas olles teineteise selga — olge pidevas füüsilises kontaktis, aga ärge liialt hoogu minge.

4. Jagage oma fantaasiaid
Rääkides teineteisele julgelt, mida te voodis kõige rohkem naudiksite, võite taas leida ühise keele.

5. Vabanege kohustustest
Tihti ei suuda me seksile keskenduda, sest peas mõlguvad muud kohustused, olgu nendeks siis töö, kool, tervis, lapsed või midagi muud. Püüdke kõik kohustused ja ülesanded enne tehtud saada ja asuge siis asja kallale. Ei öelda asjata, et puhkuseseks on see kõige parem seks.

6. Tundke end seksikana

Selle asemel, et pugeda voodisse sokkides ja mugavates puuvillastes pidžaamades, võiks naine panna selga oma kõige seksikama pesu, teha korda juuksed ja küüned ning piserdada end mõne eriti hea parfüümiga. Ka mees võiks oma väljaveninud bokserid millegi seksikama vastu vahetada ning kanda lõhna, mis ta naisele enim meeldib.

7. Ärge võtke seda kohustusena
Kui olete liiga väsinud, pole teil kummalgi energiat, et taas teineteist avastada. Tehke seda hetkel, mil olete mõlemad selleks valmis ning las õhkkond olla meeldiv ja vaba.

Allikas: yourtango.com