Outercourse’
i all ei mõelda peamist — seda, mis valdava enamuse meelest ongi seksi põhiolemus, so sisenemist ehk, rääkides teaduslikus keeles, penetratsiooni. Ning seda kasutatavad edukalt ka täiesti normaalsed ja tavalised inimesed.

Kõigepealt heitkem kõrvale need juhud, kus ühe partneri tervisliku seisundi tõttu on sisenev seks — anaalne või vaginaalne — võimatu. Arvesse ei tule ka häbelikud noormehed trepikodadest, kes nii väga tahaks, aga ema ei luba. Nii esimesed kui ka teised peavad rahulduma kompromissvariandi — pettinguga, olgugi et tunnetavad seejuures teatavat rahuldamatust, otsekui poleks toimuv mitte seks, vaid mingi arusaamatus.

Nii kummaliselt kui outercourse asjasse pühendamatutele kõlabki, on seegi täiesti tõeline seks, kusjuures mitme sajandi pikkuse ajalooga. Lihtsalt meie ajastul, mil praktikud on romantikuid suurelt võitnud, on saanud tavaks iga nähtust mõõtudesse suruda. Näiteks mõõdetakse seksi kvaliteeti orgasmide hulgaga teatavas ajaühikus. Ometi võime erinevalt maniakaalsest kiindumusest tulemuste vastu lubada seksis endale lõõgastumist ja rahuldust. Mitmekesisuse mõttes.

Mida teha?

Kuna outercourse on küllalt peen ettevõtmine, tuleb kõigepealt mängureeglites kokku leppida. Vastasel juhul võib partner solvuda, arvates, et teda lollitatakse. Ja siis, kui teatad talle, mida sel korral teie seksis olema ei saa (viimse detailini), valmistu esitama nimekirja, mida selle asemele pakud.

Ja tõepoolest, kui hästi järele mõelda, millest selline tähelepanu suguelundite vastu, kui loodus on andnud meile terve keha — laiaulatusliku ja väheuuritud polügoni kõige meeletumate fantaasiate tarvis?

Prantslaste õppetunnid

Just Prantsusmaal tekkis termin frottage — see on seks fallose hõõrumise abil naise kehaosade vastu. Osa võtavad praktiliselt kõik kehapunktid. Liigutuste intensiivsus ja — nagu kinnitavad spetsialistid — alateadvuslik domineerimise tunnetamine valmistavad mehele nii füsioloogilist kui ka psühholoogilist rahuldust. Naise jaoks on see sageli teenimatult unustuse hõlma vajunud erogeensete tsoonide üheaegne mõjutamine — sest tuleb ju nõustuda, et mehe käed pole outercourse´i ajal sugugi selja taha seotud…

Muide, hõõrumine toimub kas mõnes tšakra piirkonnas või piki energia tsirkuleerimise meridiaani organismis, nii võib seda täie õigusega pidada naiseliku seksuaalsuse stimuleerimiseks — eeldatakse tervet tunnete kompleksi arengut ning isegi väljumist astraali.

Milleks meile siis käed antud on…

Kui masturbeerima oleme juba õppinud ning vahel oskame seda isegi partneri erutamiseks teha, siis vastastikune eneserahuldamine on halvemini omandatud. Istuge lootose asendisse teineteise vastu, silmad teise silmades ning andke oma kätele vaba voli fantaseerimiseks. Vastavalt statistikale tunneb inimkonna kaunim pool orgasmi peamiselt kliitori kaudu. Nii annab see naisele peaaegu 100%-lise garantii. Ei tasu tähelepanuta jätta ka reite sisekülgi — sinna on koondunud suur hulk närvilõpmeid, ning kerge näpuotste puudutus vallandab tingimata terve emotsioonide tormi.

Massaaži saladused

Oled ju ikka mõelnud, kas justkui klantspiltidelt pärit tai tüdrukud ikka ainult oma klientide massaažiga tegelevad. Aga asjata. Massaaž on oskuslike käte suur kunst. Ja mitte ainult käte. Kui sul on pikad kiharad, proovi nendega mööda partneri selga libistada. Teatavat treenitust vajab massaaž ripsmetega, mis iseenesest on unustamatu ja rafineeritud elamus.

Pööra tähelepanu veel ühele tai meistrite saladusele — suguorganite stimuleerimisele varvaste ja pöidadega. Sellega jätad igavese jälje kallima mällu. Ometi arvesta, et siin läheb sul tarvis nõtkust ja plastilisust — üks vale liigutus ning outercourse hakkab partneril alati valuga seostuma.

Minnes üle traditsioonilisele massaažile, kasuta ohtrasti mitmesuguseid aroomivahendeid ning spetsiaalseid õlisid, sest teatavasti annab just hästiniisutatud nahk edasi kogu tunnete gamma.

Kuna sisenemist päevakorral ei ole, pole ka riski ohtra võidega preservatiivi vigastada või veelgi hullem — mingit nakkust saada.

Meeste 6 erogeenset tsooni, mis teenimatult tähelepanuta jäävad:

Kas sa tead kohti, mille puudutamine sinu partnerile rahuldust pakub?

1. KAEL
Huulte kerge puudutus, sinu hingõhk… Kaela taha on koondunud hulk närvilõpmeid, mis on väga tundlikud isegi kõige tagasihoidlikumate impulsside suhtes.

2. JUUKSED
Kerge pea massaaž — see pole üksnes lõdvestav, vaid ka erootiline tegevus.

3. KÕRVAD
Vormilt meenutab kõrv inimloodet. Kõrvanibul asetsevad punktid, mis on seotud paljude kehaosadega; seda teadmist kasutatakse edukalt nõelravis. Asenda nõelad oma huultega ning keeleotsaga ja lase lisaks käiku ka selline „surmarelv” nagu sosin.

4. PÕLVED
Meeste jalad pole hellitustele nii tundlikud kui naiste omad, välja arvatud vast põlveõndlad. Muide, küllap partneri tähelepanu sinugi põlvede vastu on sama meeldiv.

5. KÕHT
Liikumismäng: rinnakorvist allapoole, mõned ringid ümber naba ja siis „lõunasse” — alla, veel allapoole, tema on juba üleni ootel, sina aga… muudad järsult suunda ning pöördud tagasi.

6. RINNANIBUD
34% meestest nimetab oma peamiste erogeeneste tsoonide seas ka nibusid. Seetõttu toimi nendega täpselt nii, nagu sulle endale meeldiks, tema aga las õpib ning paneb endale kõrva taha.

7 põhjust sihitu seksiga tegelemiseks

1. Pikendada rahuldustunnet. Nõustu, sa ju tahad, et „see” kestaks kaua. Veel kauem… Lõdvestu ja tunne rahuldust.

2. Et tutvuda teineteisega. Astudes üle tavapärase „voodikäitumise” piiride, saate mõlemad teineteisest palju uut teada. Vähemalt leiate paar-kolm varem tähelepanuta jäänud erogeenset tsooni.

3. Saavutada palju orgasme. Idamaade praktikas on suguorganite kontakt vaid üks seksi paljudest erivormidest. Arvatakse, et orgasmide paljusus kogu kehas saavutatakse võrdselt nii meestel kui naistel just nimelt ilma sisenemiseta. Tarvis on vaid omandada õige tehnika.

4. Et lähedasemaks saada. Outercourse on suures osas mitte seksimine, vaid armastus, seda just tänu keskendatusele tunnetele ning partnerite omavahelisele suurele usaldusele.

5. Saada energiat. Vastavalt vanadele India uskumustele toimub armumängude ajal seksuaalse energia muundumine vaimseks. See on omanäoline paariviisiline mediteerimine, kui mitmesuguste tunnetuste abil õpid tundma ennast, partnerit ning seejärel kogu maailma.

6. Pole tarvis mõelda raseduse vältimisele. Kui pole sisenemist, pole vaja ka võideid, ei preservatiive ega tablette. Vahel on see väga tähtis, kuigi rasestumisvastased vahendid on kergesti kättesaadavad.

7. Hoolitseda tervise eest. Outercourse´i pooldajad kinnitavad, et see aitab mehel saavutada orgasmi ilma seemnepursketa, mis on nende arvates eesnäärme vähi profülaktikaks. Ja mitte keegi klassikalise meditsiini esindajatest pole seni seda kinnitust ümber lükanud. Kuna aga statistika järgi on meeste eluiga naiste omast lühem, pole mõtet jätta ühtegi kaitseabinõud arvesse võtmata.