Erootikapoodide kliendid on reeglina 30–45-aastased mehed ja naised. Ent eakamad inimesed on üha agaramalt suguelu särtsakamaks muutmise vastu huvi tundma hakanud. See, et seks on ainult noorte pärusmaa, on müüt.

Kõik, kes arvavad, et nende vanaemad ja vanaisad ei seksi enam, on eksiteel. Michigani ülikooli 2017. aasta uuringu järgi naudib inimene suguelu veel 80. eluaastates ja veelgi väärikamas eas. 40 protsenti meestest ja naistest vanuses 65–80 aastat on endiselt seksuaalselt aktiivsed.

Suhtes olevate naiste ja meeste hulgas oli aktiivsusnäitaja 54 protsenti. Selles vanusevahemikus on partneri leidmine omamoodi väljakutse ja aktiivseks sugueluks ei pruugi leiduda võimalusi. Lääne kultuuriruumis ülistatakse noorust ja nooruslikkust ning seda eriti naiste puhul. Vananemine seostub millegi koleda ja ebaatraktiivsega. Vanem mees ja noorem naine on ühiskondlikult aktsepteeritum nähtus kui vastupidine versioon. Seetõttu naudivad eakad härrad armuvilju tihedamini kui naised. Orgasmilõhe püsib ka eakamate vahel.

Mis muutub, kui mehed vananevad?

Meeste testosteroonitase langeb alates 35. eluaastast umbes 1 protsent aastas. Mõnel mehel veelgi kiiremini. Teadlased ei ole veel selgele seisukohale jõudnud, kui tugevalt testosteroon mõjutab mehe sugutungi. Terve hulk mehi vananevad, ilma et nende sugutung sellest kannatada saaks.

50. eluaastates meeste puhul on väljakutsed erektsiooni tekkimise või hoidmisega üsna tavalised. Ent sugutung ei ole kusagile kadunud. Mehed, kelle libiido on uinunud, on enamasti hädas ka mingite muude terviseriketega. Terve mees võib erektsiooni võimendamisel tuge saada taimsetest toidulisanditest.

Hõbepäistel härradel on huvi armuviljade nautimise vastu endiselt alles, ent nad peavad rohkem vaeva nägema. Erutumine vajab rohkem stimuleerimist. Hea uudis naistele: ka mehed vajavad pikemat eelmängu. Seetõttu on vanemad härrad naistele paremad voodipartnerid kui nooremad, sest nad oskavad lõpuks ometi ka ise eelmängu hinnata. Lisaks pikemale stimuleerimisele võib mehe orgasm muutuda nõrgemaks ja lühemaks. Seemnepurske kiirus ei ole enam 49,9 km/h ja sperma kogus on väiksem. Samuti kulub orgasmist taastumiseks rohkem aega, siiski mitte järgmiste
jõuludeni. Erektsiooni aitavad esile kutsuda peenisepumbad ja seda pikendada peeniserõngad.

Mis muutub, kui naised vananevad?

Naiste seksuaalsuse haripunkt on 30.–40. eluaastatel. Selles eas naised naudivad rikkalikke seksuaalseid fantaasiaid ja oskavad ennast rahuldada nii, nagu nende mehed seda ikka veel ei suuda. Naine teab, mis ja kuidas talle meeldib, ent oma mehele seda tarkust avaldada ei julgeta. Üsna tõenäoline on, et saadakse süüdistuse osaliseks stiilis: „Ei, tore küll! Kas kõik need aastad on meie seks olnud halb?“ Märksõna meestele on siinkohal fantaasia. Naised ei taha iga päev ühte ja seda sama sisse-välja menüüd, vaid rohkelt vaheldust ja üllatusi.

50ndates naiste sugutung on mõjutatud menopausist ja östrogeeni taseme langemisest. Sellega kaasnevad tupe kuivus, meeleolu kõikumised, vahelduvad külma- ja kuumahood ning paljud teised ebameeldivused. Tupekuulidega vaagnapõhjalihaste treenimine aitab daamide menopausi sümptomeid leevendada ja taastab tupe toonuse, mis omakorda aitab ära hoida tilkuvat põit ning võimendab orgasme. Erootikatööstus on välja töötanud nii-ütelda laisa Liisu tupekuulid, mille sees on omakorda võnkuv kuulike. Selliselt ei pea naine põrandal vaagnatõsteid tegema, vaid võib kuulikest kandes jalutama minna ja samal ajal oma lihaseid treenida.


Sügisene kuivus

Vananedes muutub vagiina lühemaks ja kitsamaks ning selle seinad muutuvad õhemaks. Tupe kuivus on naiste suurim mure seksi nautimisel, kuna penetratsioon on pahatihti valulik. Niisutav libesti on selles eas absoluutselt hädavajalik, et hullamine kallimaga ei oleks valulik. Menopausi ajal ja järel on naise intiimpiirkond pahatihti vähem tundlik ning soov vallatleda harvem, see aga ei tähenda, et seda üldse pole. 50ndates on ülim aeg saada sõbraks oraalseksi ja kliitori stimulatsiooniga, et kompenseerida vaginaalse penetratsiooniga seotud väljakutseid.

Suur osa keskealisi naisi pole kunagi kliitoriorgasmi kogenud ja nende pikaajalised partnerid ei oska seda tulemuslikult teha. Kliitori 8000 mõnunärvi ei muutu aastate möödudes tuimaks. Diskreetsed, ent võimsad kliitori stimuleerijad on siinkohal asendamatud abimehed väärikas eas partneritele orgasmilõhe vähendamiseks. Seks ei peaks olema lihtsalt vahekord vaatamata vanusele.


Elagu igavesti naudingud!

Tänapäevane üle 50-aastaste generatsioon ei ole üles kasvanud sotsiaalmeedia ja internetiavarustes, kus seksuaalsusega seotud teemad jooksevad ise kätte. Erootikapoed olid veel mõned aastad tagasi hämarad ja piinlikud kohad. Sekslelu või seksapteegi toote ostmine tähendas, et on mingi probleem ja ostjal on viga küljes: pervert või saamatu! Naiste suurim väljakutse on tupelihaste lõtvus ja vaginaalne kuivus. Meestel aga erektsiooni tekkimine ja hoidmine. Suguorganid vananevad ja vajavad normaalseks toimimiseks tuge. Teineteise rahuldamine aga rohkem teadlikkust. Noortest, kes ülistavad ainult penetratiivset seksi, saavad seksipõuda kannatavad keskealised, kuna ei osata partneri muutuva kehaga midagi peale hakata. Naiste jaoks on juba 20. eluaastatest alates oluline pakkuda rohkelt hellitusi, suudlusi ja kliitorimassaaži selleks, et temake orgasmini jõuaks. Meeste jaoks muutub pikem eelstimulatsioon vajalikuks erektsioonihäiretega tekkimisega seoses. Hoolitsege enda ja kallima naudingute eest.


Vibraatorit kannab hullamise ajal naine ja naudib võimsaid vibratsioone kliitoril ja G-punktil. Härra naudib tihedamat vagiinat ja hulluvat naist.

Leia enda ja oma kallima parimad vallatustesahtli ulakused e-poest ja usalda enamiku arvamust, missugused sekslelud täidavad oma eesmärki.

Saadame tooted diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid