Laua peal seksimine võib avada täiesti uusi vaatenurki ja sa võid avastada, et sinu partner ongi sama seksikas, nagu ta oli aastaid tagasi suhte alguses. Kui te olete aga vähe aega koos olnud, saate ühe hea idee oma seksivaramusse juurde.

Kuid enne, kui üks teist laua peale kargab, peaksite meeles pidama mõnda olulist asja:

Kahjuks iga laud ei sobi seksimiseks, sest mõni võib olla liiga kõrge või liiga madal. Pea meeles, et ideaalne laua kõrgus vallatlemiseks on mehe puusadekõrgus, sest tema hakkab ju naisesse sisenema ja selleks on vaja enam-vähem sirgelt püsti seista.

Samuti võivad osad lauad kergesti katki minna, niiet enne, kui sa sinna peale seksikas poosis hüppad, proovi kergelt järele, kas see laud sind ikka kannatab. Nõjatu selle peale oma kehaga ja vaata, ega see krigisema ei hakka.

Kui sa mõtled, et seks laua peal võib olla ebamugav ja valus, siis just nii see ongi, kui sa ei tõsta muid ebaolulisi asju laualt maha ega aseta sinna pehmendamiseks patju ja pleede. Kui sa paned lauale asju, mis muudavad seal olemise pehmemekas, oleksid sa peaaegu nagu voodis.

Laud on ideaalne koht oraalseksi tegemise jaoks! Naine saab lamada laual jalad harkis, mees saab natuke kummardades viia oma naise tippu.

Laua peal saab naine võtta väga palju erinevaid poose, mis muudavad seksi nauditavaks nii mehele kui naisele. Katsetage järgi!

Allikas: Cosmopolitan