Ühtegi kaarti ka juures pole. Aiman. Süda hakkab kiiremini lööma. Ilmselt on need mu ülemuselt. Ta on tagasi mõnepäevaselt komandeeringult. Meie vahel pole midagi siivutut juhtunud, kuid pinge on õhus püsinud pea pool aastat. Täpselt nii kaua, kui olen seal töötanud.

Ma olen omal alal andekas ja tubli, mitte üleliia karjäärinaine, aga siiski — mulle meeldivad väljakutsed ja võtan neid meeleldi vastu. Ja olen alati imestanud, küll mitte pahatahtlikult, nende naiste üle, kes voodi kaudu karjääri teevad.

Ja täna see juhtus. Ka tema oli seda ärevalt oodanud. Ma seksisin oma ülemusega tema toas diivanil lõunapausi ajal. Majas on siis tavapärasest vähem rahvast, aga vist isegi sellele me ei mõelnud. Seks algas kirglikult, kogu keha ja meeled olid haaratud ning saime ilmselt oma kaua vaka all hoitud vajaduse ja uudishimu rahuldatud.

Nüüd olen juba mõned tunnid kodus olnud, ees on veiniklaas ja südames segadus. Segadus sellepärast, et mina ju olen see, kes EI maga ülemusega. Segadus sellepärast, et jah, see oli hea, aga olen paremat seksi saanud. Segadus sellepärast, et mis edasi saab. Enesetunne on kehv, süda paha, esmaspäeval tööle ei taha minna. Ülemus on pool aastat n-ö läbi lillede mulle tähelepanu pööranud, aga täna ei suutnud ma talle vastu panna. Kusjuures pole ta üldse selline, kes igale naisele ligi ajab, aga ei suutnud täna temagi ei öelda. Äkki on tal suuremad lootused minuga.

Ma ei tea, mida tema tunneb. Me tegime seda kiiresti ja läksime lahku sõnagi lausumata.

Ma tean, et olen ülemusele oma heade töötulemustega silma jäänud ja mul on nüüd terendamas silme ees ametikõrgendus.

Mul on kodus mees, kes mind armastab ja keda mina armastan, aga temagi on oma tööga viimasel ajal nii hõivatud olnud, et minu jaoks jagub tähelepanu vähe. Ilmselt ma siis mõtlesingi kusagil sisimas, et mis see siis ära pole — lihtsalt üks kähkukas. Kokkulangevusi oli liiga palju, nüüd aga vaatan veiniklaasi ja ei suuda endas selgusele jõuda, kas minu teguviis oli õige. Fakt on see, et tegu on tehtud, suure tõenäosusega ootab mind parem tool, aga enesetunne — see piinab.

Mehe ees häbi, sest ma ju armastan teda. Kas peaksin talle rääkima?
Ülemus polnudki nii hea. Kaua õhus püsinud elekter on maandatud. Aga kui ta veel tahab, mis siis saab. Polnud ta ju nii hea ja lõpuks oli see ju hetkeline peakaotus. Loodan, et talle ei meeldinud.

Mul on hingepiinad. Aga ma pean uuel nädalal tööle minema.