Misjonär

Mida see tähendab? Misjonäripoosi armastavad mehed ei ole just kõige loomingulisemad. Ilmselt töötab ta kas analüütiku või juristina. Samuti on tal terve elu olnud sama soeng ja ta ei ole kunagi punase tulega teed ületanud.
Tema lemmiklause seksi ajal: “Kuidas sulle see meeldib?”

Koerapoos

Mida see tähendab? Ta unistab, et kõikidel naistel oleks samasugune tagapool kui Kim Kardashianil. Mida rohkem, seda uhkem! Ja oi, ta võiks su seljatagust kasvõi terve päev vaadata.
Tema lemmiklause seksi ajal: “Kas ma võin sind piitsutada?”

Seistes seksimine

Mida see tähendab? Ilmselt on ta matemaatikas kõva käpp ja töötab IT-valdkonnas. Ta oskab käigu pealt välja arvutada kõik õiged nurgad, poosid ja hõõrdejõu. Või siis on ta lihtsalt sinust palju pikem ja naudib sinu süleshoidmist.
Tema lemmiklause seksi ajal: “Tõsta nüüd veidi oma jalga, säti nüüd enda puusad nii — natuke rohkem paremale.”

69

Mida see tähendab? Ta arvab, et kaks kärbest ühe hoobiga suhtumist tuleks ka seksi rakendada. Mida rutem asja ühele poole saab, seda parem. Ilmselt on ta ka see tüüp, kes autoga sõites telefonist uudiseid loeb või Facebooki postitusi kirjutab. Ta on endast päris heal arvamusel!
Tema lemmiklause seksi ajal: summutatud häälitsemine

Naine peal

Mida see tähendab? Tal on kas selg haige või ta on laisk. Või mõlemat. Ta ei tee kunagi ise süüa ning ta ei ole kunagi nõusid pesnud. Kas ta kodu on ikka korras? Kui ta soovib, et sa tema poole seljaga oleksid, siis soovib ta, et sa orgasmini küll jõuaksid, kuid kardab sel ajal ise igavusest magama jääda.
Tema lemmiklause seksi ajal: vaikus või haigutamishääled

Põrandal seksimine

Mida see tähendab? Ilmselt kolis ta uude korterisse ja tal lihtsalt ei ole veel mööblit ostetud. Või usub ta, et uus vaip vajab sisseõnnistamist.
Tema lemmiklause seksi ajal: “Oh lahe, pult oli terve aja sul selja all!”

Allikas: Women’s Health Magazine