Seksiblogija Nadia, kes on varasemalt ise öelnud, et ta kasutas oma vibraatorit nii palju, et see tegi ta vagiina "katki", kinnitas Mirrorile: "See, kuidas me koolides noortele seksiga seotut õpetame, ei aita neid mitte kuidagi ja seda eriti noorte naiste puhul, sest see ei õpeta neile midagi selle kohta, kuidas naised seksi nautida."

Nadia tunnistas, et teda häirib, et kuigi poistele selgitatakse, mis on erektsioon ja märjad unenäod, siis tüdrukute puhul keskendutakse suuresti vaid menstruatsioonile ja soovimatu raseduse vältimisele. Ja seetõttu ta arvabki, et lapsevanemad peaksid oma tütardele vibraatorid kinkima. "Kui oleks valida, siis kas sa eelistaksid, et su tütar puudutaks ise oma keha enne, kui keegi teine seda puudutab?" küsib ta.

2018. aasta oktoobris tunnistas Nadia, et ta ise teeb menstruatsiooni ajal tööl pause, et tualettruumis natukene "lõdvestuda". "Kui mul on lõunapaus, lähen koju, et oma vibraatoriga natukene mängida (õnneks ma elan kontorile lähedal), aga kui ma ei suuda enam oodata, lähen tualetti, panen kõrvaklapid pähe ja surfan RedTube'is, kuni ma ei ole enam nii stressis," avaldas ta. "15 minutit hiljem tulen palju säravamana sealt välja ja suudan rohkem keskenduda ning olen valmis kõigeks, mis päev mulle toob. Ja see pole nii vaid seetõttu, et ma armastan masturbeerimist."