Üks väga lihtne põhjus võib olla selles, et sa ei ole päeva jooksul joonud piisavalt vett, nii et isegi kui sina ei suuda ära oodata, et oma kallimaga linade vahele hüpata, annab su keha sulle tungivalt märku, et enne on vaja veeprobleem korda ajada. Mõtle sellele iga päev — dehüdratsioon on väga ohtlik.

Üks huvitav põhjus, mis tagab enamasti naise tupekuivuse enne seksi, on rinnaga toitmine ja see on põhjustatud hormoonidest. Sel ajal tasub kasutada seksi ajal rohkelt libestit, et seks oleks sama nauditav nagu enne lapse saamist.

Ja üks põhjus, mida inimesed ei oska enamasti seostada tupekuivuse tekkimisega, on suitsetamine. Ehk kui naine on regulaarne suitsetaja, võivad tal olla probleemid voodis, sest ta lihtsalt ei lähegi enam märjaks või võtab see palju kauem aega kui võiks.

Muidugi on veel palju põhjuseid, miks naine voodis märjaks ei lähe ja üks, millele mehed tungivalt vastu vaidlevad, on see, et mees lihtsalt ei ole voodis eriti heade oskustega ja isegi kui naine üritab mõelda, et teeks selle asja ära ning ega mees nii halb nüüd ka pole, siis keha on targem.

Või on naine muul ajal väga stressis, seega ei saa eeldada, et stress kaob kohe, kui sa mõtled eesootavale kuumale vahekorrale. Keha vajab aega stressist taastumiseks.

Allikas: Cosmopolitan