TEE NII:

Pööra olukord naljaks
Püüa see kuidagi naljaks pöörata ja kui suudad ka naise naerma panna, siis on veel parem. Tehke väike paus ja jätkake hiljem. Kui naine naljaga kaasa ei lähe, siis on sul kaks varianti: 1) pööra ta tähelepanu mujale; 2) leia endale naine, kes pole nii pinges ja tõsine.

Sa võid vabandada
Üks võimalus on kindlasti vabandada, kuid ole siinkohal ettevaatlik. Kiirest vabandusest piisab täiesti, see pole olukord, mis vajab pikka andeks palumist ja põdemist.

Vii ta tähelepanu mujale
Kui sa suudad vaatamata orgasmile ikkagi naise rahuldamist jätkata ja talle muul kombel mõnu valmistada, siis teda ausalt öeldes ei huvitagi, et sa juba esimese kahe minuti jooksul “lõpetasid”.

HOIDU:

Ära mossita!
Täiskasvanud mehed ei tohiks mossitada ja sellises olukorras pole mossis suu ja tusatsemine oodatud. Ole meheks, neela see alla ja proovi uuesti! Kui käitud nagu kaheaastane, nullid igasugused võimalused n-ö teiseks katseks. Ekstra miinuspunktid selle eest, kui süüdistad oma varajases “üllatuses” naist!

Ära paanitse
Palun ära hakka paanitsema! Püüa panna vastu tungile ruumist suure häbiga minema joosta. Jää rahulikuks ja käitu nagu see poleks suurem asi probleem. Naine on endiselt voodis, kui sa oma peidukohast (näiteks vannitoast?) tagasi tuled ja seda piinlikum on olukord pärast, kui sa lõpuks maha rahunenud oled.

Ära püüa selgitada
Fraas “seda ei juhtu minuga kunagi” ei tohiks selles olukorras kindlasti su huultelt lipsata. Esiteks, ta ei usu seda niikuinii. Naised ei ole eile sündinud — nad teavad, et midagi sellist võib aegajalt juhtuda igaühega meist. Selgitused on siinkohal üleliigsed.

Ära teeskle nagu seda poleks juhtunud
Jällegi, naised pole eile sündinud. Sa ei saa teha nägu, nagu seda poleks juhtunud, sest olemas on ju… khm… asitõendid.

Allikas: askmen.com