Magamata ööd laste pärast, pikad tööpäevad ja kiire elutempo võtavad oma maksud libiidolt ning sooritus voodis saab kannatada. On aeg magamistoast tolm pühkida tõeliselt kuuma etteastega. Mitte iga kord ei pea korraldama tulevärki, aga need mõned korrad, kui seda teha, annavad tubli panuse suhte alustalade kindlustamisele ja on pingutust igati väärt.

Kust kohast alustada? See artikkel on üleskutse naistele ohjad enda kätte haarata ja oma kallimat tõsiselt kuuma etteastega hullutada. Sina ja paljas mees tähendab palju, palju lõbu. Paljas mees on nagu valge leht. Ärme oota, et mees kogu töö ära teeks. Armukesed ei oota seda kunagi ja oma naine ei tohi jalgu kõhu alla parkida ka aastaid hiljem. Viskame misjonäripoosi menüüst välja ja õpime uusi trikke. Ole ülim õrritaja ja jumalanna kas või üheks meeldejäävaks õhtuks.

Lase tal vaadata, kuidas sa end hellitad


Parim asi, mida naine oma mehe erutamiseks teha saab, on lasta tal näha, kuidas naise erutus kulmineerub. Midagi seksikamat maamunal magamistoa menüüs ei ole. Seega ärgem mehe hullutamise ajal iseennast unustame. Pane ta istuma ja lase tal sind vaadata, aga mitte puudutada. Erinevalt naistest erutuvad mehed silmadega. Boonuspunkte saad selle eest, kui mehe käed kinni seod.

Lahtiriietumise asemel pane end riidesse


Seksikas õde, ulakas toateenija ... rollimäng võib olla tõeliselt kuum ja lükkab ümber teie ootuspärase hullamise barjäärid.

Eruta teda samm-sammult


Masseeri tema intiimpiirkonda ja kogu ülejäänud keha sensuaalselt. Tema sind veel puudutada ei tohi. Pikem eelmäng kärbib mehe ja naise vahelist orgasmilõhet, mil naised vajavad ajaliselt pikemat sissejuhatust penetratsioonini kui mehed. Aga ka mehe erutus kulmineerub astmeliselt ja ta naudib hellitusi. See ei olegi ainult naiste pärusmaa.

Lase tal end puldist hullutada


Mehed armastavad oraalseid hellitusi oma meheaul. Liiga kiiresti võib liiga heaks minna, kui tema munandid hellitusaktsiooni osaks võtta. Tõmba tema tähelepanu ja pikenda sooritust, andes talle kätte vibrokuuli puldi, millega ta saab sinu G-punkti mõnulaineid kontrollida, samal ajal kui sina teda taevasse viid. Kui oraal ei ole sinu teema, siis mine voodi teise otsa ja lase tal pealt vaadata, kuidas ta sind hullutab. Libista vibrokuul vastu kliitorit ja lase end tõeliselt hellitada.

Aeg kõrgtehnoloogiliseks lingamiks


Nüüd on tema kord verel vemmeldada lasta. Seo ta silmad ja paku talle kõrgtehnoloogilist lingamit ilma kahetunnise spordita. Selleks on seksitehnoloogia insenerid loonud geniaalseid lelusid, mis masseerivad härrat täpselt õigesti. Ära lase tema erutusel liiga kiiresti kulmineeruda, vaid hoia seda finaaliks. Kõnni hetkeks eemale ja tule siis tagasi, et järgmisele tasandile liikuda.


Peeniserõngas on naise parim sõber magamistoas


Selleks hetkeks on härra juba väga üles köetud. Aga päris asjaks pole veel läinud. Tema erektsiooni ja soorituse pikendamiseks pane peenise juurele peeniserõngas. Härra tundlikkus sellest ei suurene, küll aga peab ta kauem vastu ja erektsioon kestab kauem. Kanna peenisele Sinu ja Tema orgsmikreemi, mis lisab penetratsioonile vürtsi ning mõlema partneri jaoks uusi sensatsioone. Eriti mõnusad on temakese jaoks vibreerivad peeniserõngad, mis kõigele lisaks masseerivad suguühte ajal kliitorit. Ärgem unustagem, et ¾ naiste orgasmidest toimuvad kliitoril ja kliitori närvid on G-punktiga ühenduses. Seega on tänu kliitorimassaažile vaginaalne orgasm kordades võimsam.

Kui peeniserõngas võtab härra meheau tundlikkuse liiga maha ja pidu ähvardab lõpule jõuda, siis paaride vibraator tõmbab käigu jälle sisse. Paaride vibraatoreid kannab suguühte ajal naine. Mees naudib temakese erutuse kulmineerumist ja penetratsiooni tihedamas vagiinas. Vibraator hoolitseb kliitori mõnunärvide stimulatsiooni eest ja mõned vibraatorid suristavad ka G-punkti läbi.

Aeg hobune taltsutada


Mehe jaoks on hullutavalt erutav vaadata naist enda peal. Sellest kiirgab enesekindlust ja seksikust. Võta vahepeal hoogu maha ja mine tema selja taha. Hellita tema meheau kätega, suudle selga, kaela, kõrvu. Juhul, kui härra tunneb end p-punkti stimulatsioonis mugavalt, siis nüüd on hetk talle seda naudingut pakkuda.

Viska menüüsse vimkaga trikke


Loomulikult, kui härra sellega nõus on. Turvasõnad ja piirid peavad eelnevalt kokku lepitud olema. Vimkaga seks ei pea algama piitsanähvakast vastu härra kintsu. Sensuaalne BDSM pakub palju naudinguid. Laske vabaks ja katsetage midagi uut.

Naised ja multiorgasmid


Naised on õnnistatud võimega saada mitu orgasmi. Miks mitte minna uuele ringile ja avastada, kui mitu magamistoa kuningannal varuks on?

Leia endal ja oma kallima parimad vallatustesahtli ulakused e-poest ja usalda enamuse arvamust, missugused sekslelud täidavad oma eesmärki.

Saadame kõik tooted diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Sinu Must Panter

Jaga
Kommentaarid