Esimesest hommikust sõltub teie suhte tulevik. Kõige halvem, mis võib juhtuda, on see, et naine, kes oli sinust õhtul vaimustuses, taipab, et ta on teinud kohutava vea. Et seda vältida, loe alljärgnev läbi ja jäta meelde!

Talitse oma tujusid! Arusaadav — kõik ei ole hommikuinimesed ja kõik ei tõuse voodist hea tuju, naeratuse ja sooviga nalja teha. Aga kui sa ärkad kellegi kõrval, pead sa oma tusatuju unustama! Räägi täislausetega, vasta küsimustele viisakalt ja heatujuliselt, naerata ja ole normaalne! Kui sa seda ei suuda, võta tüdruk vähemalt kaissu. Kui see ei tule samuti kõne alla, siis ära parem üldse ööseks jäägi või endale külalisi kutsu.

Hommikune müramine? Jah, palun! Loomulikult ei ole hommikuseks kõigile meeltmööda, kuid tore oleks siiski, kui näitaksid pärast pöörast ööd ka hommikul natuke (või palju) huvi üles. Puudutused, hellitused, suudlused ja hea huumor on asjakohased ja viivad sihile. Vastasel juhul on kohe selge, et tegu oli üheöösuhtega ja head aega!

Hambaharja- ja dušisituatsioon. Sinu kui hea võõrustaja kohus on:
a)pakkuda hommikuse hingeõhu eemaldajat — uus hambahari on parim variant, sinu hambahari on teine variant, ainult hambapasta on kolmas variant;
b)pakkuda võimalust rahulikult ja üksinda duši all käia. Kas ta tahab seda võimalust kasutada või sinu kaasa haarata, on tema otsustada.
c)pakkuda puhast käterätikut/saunalina.

Korista enda järelt! Kui ööbid tema juures, paned oma riided kokku, pakud abi voodi tegemisel, hommikusöögi valmistamisel jne, viid mustad nõud kraanikaussi ja pesed ära ka ning  riputad märja saunalina kuivama.

Paku hommikusööki. Kui õhtu lõppes sinu juures, on sinu püha kohus tüdrukule hommikul kohvi ja hommikusööki pakkuda. Kui külmkapp on tühi ja kohv otsas, võtad sa kiirkorras midagi ette — viid ta lähimasse kohvikusse või tellid hommikusöögi koju.

Lahku viisakalt.  Ükskõik kui kiire sul ka pole, hüvasti jätmata lahkuda ei tohi, kui soovid tüdrukut veel näha. Kiire suudlus, viisakas “nägemiseni” ja kokkulepe järgmise kõne-sõnumi-kohtumise osas käivad etiketi juurde ning võid kindel olla, et just seda sinult oodatakse.

Täna, kiida või vähemalt maini ära, et sul oli tore. Saada talle päeva jooksul sõnum või meil, kus annad teada, et nautisid õhtut. Aga ainult siis, kui sul on tõsi taga! Sellega näitad, et mõtled ta peale, oled viisakas ja annad teada, et sooviksid seda korrata.

Allikas: AskMen