„Ma ei tea, kuidas teiega on, aga ma küll oma mehega enam iga päev ei seksi,“ on lause, mida üksikud naised seltskonnas häbenemata välja käia julgevad, kuid abielunaiste seltskonnas saadaksid nii julget avaldust kaaslaste kohmetunud pilgud, punastavad põsed ja sellele järgnev haudvaikus. Kui tuba oleks täis üksikuid naisi, läheks vestlus elavalt edasi ning keegi ei häbeneks rääkida, millal, kellega, kuidas ja kui palju ta viimati voodis käis. Kummaline, et abielunaised ei häbene jagada kõige piinlikumaid detaile oma sünnitusest, kuid seksi koha pealt on neil suud lukus.

Mõnes mõttes on see arusaadav. Mees, kellest räägitakse, ei ole ju enam lihtsalt „mingi tüüp,“ vaid see, kellega me veedame koos kogu oma ülejäänud elu. Kuid abielludes ei kao naistelt vajadus omavahel piirideta suhelda ja üksteist usaldada, koos naerda ja kogemusi vahetada. Kui seks on teema, mis saab piduriks, on väga raske sõprust samal tasemel hoida, kui see oli siis, kui kõik osapooled olid vallalised ega tundnud piinlikkust. Mis ei tähenda tingimata, et peaksite KÕIGEST rääkima. Enne diskreetse seksiteemaga välja tulemist mõtle korraks, kas oleksid nõus sellega, et su abikaasa sama juttu ka oma sõpradele räägib. Kui ei, jäta sinagi mõte endale. Kuid kogemuste vahetamine võib tuua teie magamistuppa särtsu ja värskust ning muuta seksielu veelgi rahulduspakkuvamaks.

Siin on mõtted, mida naised ei julge tavaliselt oma sõpradega jagada. Lohutame teid — te pole ainsad! Sarnased mõtted ja mured keerlevad veel paljude teiste abielunaiste peas!

Saladus: “Me oleme abikaasaga väga leidlikud ja armastame seksilelusid ja erinevaid mänge. Aga me ei räägi sellest kunagi, sest ei taha, et meid veidrikeks peetaks.“ 
Mida võiksid teada: Su sõpradel võivad olla omad väikesed räpased saladused, 53% naistest on kasutanud vibraatorit ja 81% neist koos partneriga.

Saladus: “Tunnen masturbeerimisest puudust. Mu abikaasa oskab mind rahuldada, kuid mõnikord tahaksin ma lihtsat ning ilma pingutuse ja vastu andmise kohustuseta orgasmi.”
Mida võiksid teada: Su abikaasa peaks rõõmus olema, et sulle endaga mängida meeldib. Uuringud näitavad, et naised, kes masturbeerivad, on nii seksuaalselt kui emotsionaalselt rahuldatumad.

Saladus: “Mõnikord ei seksi me kuid ja mitte seetõttu, et mina seda ei sooviks. See on piinlik!”
Mida võiksid teada: Kuni 15% meestest on madal libiido, mis võib olla põhjustatud depressioonist või ravimitest. Palu abikaasal arsti poole pöörduda!

Saladus: „Sain esimese orgasmi vahekorra ajal alles siis, kui olime juba kolm aastat abielus olnud. Ma arvasin, et olen ainus naine maailmas, kes pole suutnud seksitehnikaid segeks õppida.”
Mida võiksid teada: Veerandil naistest on vahekorra ajal tippu jõudmisega raskusi. Vibraator ja mehe käed võivad siinkohal abiks olla.

Saladus: “Arvatakse, et abielupaaride seks on igav, kuid tegelikult on see parem kui varem!”
Mida võiksid teada: 78% abielunaistest kinnitavad, et nad on oma voodieluga „äärmiselt rahul!”

Saladus: “Kui neli last on majas, siis on raske leida aega pikaks ja põhjalikuks magamistoasessiooniks, mida ma kähkukatele iga kell eelistaksin.”
Mida võiksid teada: Lapsehoidjat ei ole? Eelmänguks aega napib? Kähkukad saab 100% mõnusamaks teha, kasutades libestit.

Ajakirja RedBook lugejad ütlesid, et:

61 % neist räägib abielus olles sõpradega seksist oluliselt vähem kui vallalisena
20 % ei räägi enam üldse sõpradega seksist
36 % soovivad, et seks tuleks seltskonnas rohkem teemaks
22 % hoiavad suu kinni, sest austavad oma abikaasat  
23 % naistest ei räägi seksist, aga teeksid seda, kui sõbrad ka oma kogemusi jagaksid
78 % naistest teadis kindlalt, et partner jagab oma sõpradega nende voodielu pisimaidki detaile

Allikas: RedBook