Ta julgustab paarikesi olema rohkem andestavamad, sest ükski inimene ei saa kontrollida teise persooni mõtteid ja tegusid. Paljude naised arvavad, et kui nende mees kasvõi vaatab teist naist, on see piisav põhjus tüli üles tõmbamiseks, sest raudselt see mees on oma fantaasiamaailmas selle teise naisega juba linade vahel.

Seksiterapeudi meelest on paarisuhtes oma tunnetest ja mõtetest rääkimine kõige olulisem. Juba suhte alguses võiks selle raske vestluse maha pidada, mida sa mõtleksid ja tunneksid, kui teine pool sind petaks. Samuti oleks sul väga vajalik kuulda ka oma kaaslase arvamust. Siis saate te aru, kas te üldse sobite kokku.

Kuid kui petmine on juba toimunud, ei julgusta seksiterapeut lahkuminekut. Ta arvab, et õige lähenemise ja paaride omavahelise aususega saab suhte korda. Kuid mõlemad inimesed peavad seda tahtma.

"Mitte ükski abielu ei ole afäärikindel ja seda ei saa ära hoida. Kuid õige suhtlemisega saab tagada, et see rohkem ei korduks."

Tema arvates on petmisel ka plusspool. Kui paarike jääb peale seda kokku, teavad mõlemad edaspidi palju sügavamal tasandil, mida nad suhtest tahavad ja teiselt poolelt ootavad.

Allikas: Daily Mail