1. Dušiotsik

Dušiotsik on väga efektiivne rahuldaja. Kruti temperatuur parajaks, vali endale sobiv surve ja voolukiirus ning naudi!

2. Sallid ja lipsud

Sa ju oled lugenud kõiki halle varjundeid ja tead, et salli või lipsuga silmade katmine on erakordselt erutav. Kinniseotud silmadega on su muud meeled erksamad ning iga ta liigutus ja silitus tundub tugevam ja erutavam.

3. Mobiiltelefon

Pane telefonile vibra peale ja palu oma kallimal sulle helistada… korduvalt ja korduvalt. iPhone`i omanikud rõõmustagu — teile on olemas vibraatoriäpp!

4. Suuvesi

Piparmünditooted (Mynthon, suuvesi, köhakomm) on head hingeõhuvärskendajad, aga ka super seksitooted! Enne suuseksi pista üks komm põske või loputa suud suuveega, et partnerile täiesti uutmoodi naudingut pakkuda.

5. Köögispaatlid ja -pintslid

Kuuma vee alt läbi lastud pintsliga kõdita ja hellita, spaatliga nüpelda hellalt!

6. Pesumasin

Kõlab küll nagu meeleheitel koduperenaiste klišee, kuid sa ei tea enne kui sa ei proovi! Pane pesumasin käima, soovitavalt tsentrifuugirežiimile, istu masina peale ja mõnule. Orgasmi sa tõenäoliselt ei saa, aga käima tõmbab su kindlasti.

7. Kreem

Odav ja õli-baasil tehtud kreem on meeste lemmik abimees eneserahuldamisel. Kui ulatad talle abistava käe, ära sinagi kreemiga koonerda. Kuid pea meeles, et kreem sobib kasutamiseks ainult välispidiselt, mitte vaginaalselt või anaalselt, sest võib tekitada põletikku.

8. Soojakott

Paljud seksigeelid on soojendava toimega ja seda seetõttu, et soe paneb vere kiiremini käima ja erutab. Kui sul geeli käepärast pole, võta soojenduskott, pane see oma alaseljale või linade vahele ning tunned, kuidas erutus tõuseb.

9. Peeglid

Mehed armastavad silmadega ning mida rohkem nad sind näevad, seda parem! Too magamistuppa peegel või vii ta üheks kiireks sessiooniks peegi ette ning rõõmusta teda meelierutava vaatemänguga! Teine võimalus — kasuta käsipeeglit, et genitaale aktsioonis jälgida.

10. Kummikommid

Aseta rõngakujuline kummikomm ümber kallima peenise ning limpsi, ime ja näkitse seda.

Allikas: iVillage