Kuigi mõnel juhul võibki see tähendada, et teie vahel ei olnud kirge, võib asi olla ka selles, et sa jätsid ühe triki tegemata. Nimelt on sekspert Nadia Bokody sõnul olemas üks väga lihtne viis, kuidas mehed saaksid iga naise endaga voodisse meelitada.

Ja see kõik sõltub kahest asjast: mõista, mida ta tegelikult vajab, et sinust huvituda ja end samal ajal ka seksuaalsena tunda.

Nadia avaldab, et mida naised päriselt vajavad, on see, et neid “nähtaks” ja “kuuldaks” ning on olemas lihtne tehnika, mis aitab sul seda teha. “Me tahame tunda, et oleme kellegi teise silmis erilised,” selgitas ta. “Nagu keegi näeb meid viisil, kuidas keegi teine pole enne näinud.”

See, mis ühe naise tähelepanu tõmbab, on Nadia sõnul see, kui mees pöörab tähelepanu asjadele, millele ükski teine veel pööranud ei ole. “See, kui sa märkad päris väikeseid asju nagu see, kuidas ta naerab või kuidas ta suu liigub, kui ta naeratab,” teab ta. “Kui mees suudab näha neid väiksemaid asju ja neid kenal viisil kommenteerida, siis… Vau! Mehed, te püüate kohe kindlasti naise tähelepanu.”

Seejärel annab ta soovitusi, kuidas tekitada naises tunne, et teda “kuulatakse”, tunnistades sealjuures, et see pole lihtne.

Mida selleks vaja on? Selle asemel, et kuulata naist rääkimas ja vastata talle sõnadega nagu “jah”, “okei”, “oh” või “hea küll”, soovitab ta sul reaalselt vastata sellele, mida ta räägib.

Nii lihtne see ongi!

Allikas: Mirror.co.uk