Seksuoloog Lanae St. John, keda tuntakse ka The Mama Sutra nime järgi, jagab viise, kuidas jääkuubikuid kasutada:

1. Jäine suudlus

Aseta klaasitäis jääkuubikuid öökapile ja sel ajal, kui su partner sind jälgib, võta sõrmede abiga üks kuubik kätte, vaata talle silma ja libista oma keelt mööda jääkuubikut, et demonstreerida, mida sa oma keelega teha oskad. Seejärel? Pane see sama jääkuubik endale huulte vahele ja suudle oma kallimat.

2. Lase jääl tilkuda

Veel üks meetod on kasutada vett, mis jääkuubiku küljest sulab, et oma partneri erogeenseid tsoone — alaselga, käsivarsi, kaela, rindu ja reite sisekülgi — stimuleerida. Veel kavalam on siduda eelnevalt partneri silmad kinni.

3. Mine alla, lõunasse

Jääkuubikute kasutamiseks on mitmeid viise ja üks parimaid on liikuda sellega oma partneri jalgevahe poole. Siin tasuks aga meeles hoida, et ta peaks olema sealt alt libestiga niisutatud, sest vastasel juhul võib jääkuubik kinni jääda. Mida rohkem vedelikku seal on, seda parem.

4. Laku seda nagu pulgakommi

Kui su kallim on naissoost, pane jääkuubik endale keele alla või suulakke ja laku teda. Peenise puhul võib see taktika olla keeruline, sest su suus on siis liiga palju “asju”. Mida siis teha? Kasuta libestiga kokku määritud kätt peenise varre stimuleerimiseks ja laku keeleotsaga peenise otsa (jääkuubik suus) või vastupidi.

5. Julgematele seksisõpradele

Kuna seda, kas jääkuubik ikka peaks pärakusse sisenema, pole väga palju uuritud, soovitab sekspert Indigo Wolfe sellest loobuda ja kasutada jääkuubikut ainult “sissepääsu” ümbruses. Üks viis selleks on panna jääkuubik suhu enne, kui teda päraku piirkonnast lakud või teha näpud jäiseks enne, kui seal piirkonnas ringjate liigutustega teda masseerid.

6. Kasuta mänguasja, mis ei sula ära

Kui olete õppinud seda jäist mängu nautima ja see teile meeldib, siis miks mitte investeerida mõnda lelusse, mis ongi mõeldud temperatuuridega mängimiseks? Sekspoodides müüakse spetsiaalseid mänguasju, mis ei sula lõpuni ära, aga võivad pakkuda veelgi meeldivamaid elamusi.

Allikas: Well+Good