Kui see teema tekitab probleeme, tuleks sellest rääkida. Tegelikult tuleks rääkida juba enne, kui probleemid tekivad. Aga kuidas eneserahuldamise teema üles võtta?

Vali õige hetk. Kindlasti ei ole õige moment vaidlemiseks, kui oled just kallimale vahele jäänud või tema teolt tabanud ja te mõlemad olete endast väljas. Kõigepealt rahunege ja tõmmake hinge ning tulge teema juurde tagasi siis, kui kired on lahtunud. Ja nagu ikka — vestlus peab toimuma usaldusväärses ja vabas õhkkonnas, mõlemad peavad saama oma arvamuse välja öelda ja süüdistustele selles jutuajamises kohta ei tohi olla. Mine vestlusele positiivse eeldusega, et kuigi see ei pruugi olla kõige lihtsam arutelu, toob see teid kindlasti teineteisele lähemale ja loob usaldusväärsema ja intiimsema suhte.

Jaga sooloseksi häid omadusi kallimaga. Kui oled mees ja avastad naise iseendaga tegelemast, peaksid täiega rõõmustama ja käsi plaksutama, sest rahuldatud naine tähendab ju ka sulle paljum mõnusamat elu! Sooloseks on lõõgastav, võtab pingeid maha, rahustab närve (eriti kasulik just PMSi ajal). Orgasm vallandab heaoluhormoone, mis tõmbavad stressihormooni taset maha. Pealegi — naised, kes end ise rahuldavad, on oma kehaga palju rohkem rahul ja see tähendab ka sulle palju rohkem võimalusi magamistoas skoorida.

Mõjub libiidole soodsalt. Masturbatsioon ja isegi seksikad unenäod võivad aidata vallandada testosterooni ja libiidole soodsalt mõjuda. Kui naine tunneb, et ta on seksikas ja seksuaalne ning tal on lubatud erutuda, tunneb ta end palju vabamalt ja tahabki palju rohkem seksi. Kui naine tunneb end piisavalt hästi ja naudib oma keha, võiks ta lubada mehel aeg-ajalt oma tegevust pealt vaadata — see võib aidata mehel paremini naise eneserahuldamisega leppida ja mõista, et see ei ole kuidagi seotud tema esinemise või puudujääkidega voodis.

Allikas: Marie Claire