Naisena sündimise privileeg

Naisena sündimine on tõeline privileeg. Hellema sugupoole õrnuses peitub piiritu tugevus ja vastupidavus, empaatiavõime ja oskus jagada oma tähelepanu erakordsetes rollides ema, õe, tütre, tugiisiku, kolleegi, õpetaja ja sõbrannana. Vaid naine saab oma keha ja südame avada sel määral, et teha enda sees ruumi uue inimese esimeseks koduks, pühendudes tema kaitsmisele ja arengule. Vaid naine suudab mõista teist naist üdini nii, et tunnete vahendamiseks piisab vaid toetavast pilgust ja tunnustavast puudutusest.

Suurim oht naiseks olemise juures seisneb enese unarusse jätmises, kuna naise süda on programmeeritud hoolitsema esmajärjekorras kõigi teiste eest. Kahjuks kaob ka tugevaimal naisel peagi sära silmist ning raugeb jaks täiel määral armastust jagada. Selleks, et naine saaks kasutada oma täielikku potentsiaali ja ürgseid jõuvarusid, peab ta esmalt hoolitsema iseenda vajaduste eest. Oma roll on siin nii headel suhetel, puhkusel, tervislikel eluviisidel, meelelahutusel, lõõgastusoskusel kui ka rahuldusel, kirel ja teadmisel, et naine on ilus! Enamasti kipub just selle loetelu viimane osa unarusse jääma ja seetõttu ei kustu ainult maagiline helk naise silmis, vaid kannatavad nii paarisuhe kui terve perekond.

Tegelikult pole naiselike võlude elus hoidmine mingi nõiakunst, piisab vaid, kui sellele teadlikult iga päev mõni hetk pühendada. Teinekord piisab vaid mõnest lihtsast abivahendist või seigast enda enesetundele uute kõrguste lisamiseks nagu nt sensuaalne pesukomplekt või eesootav kohting, milleks end üles lüüa. Naine, kes lubab endale naudinguid, on kaitstud närbumise eest.

1. Visuaalne nauding

Väga suurt rolli naise seksuaalse õitsengu juures mängib tema enesekindlus. Kuigi visuaalse naudingu olulisusest räägitakse peamiselt seoses meestega, soovib iga naine ennast peeglist näha kaunina. Seetõttu on mehel lausa kohustus oma kallimat tunnustada just sellisena, nagu ta seda on: unikaalse ja täiuslikuna. Kui igapäevast pesu valides on naised enamasti truud oma lemmikmudelitele ja -kollektsioonidele, siis koduperenaise või karjäärihai rollist välja tulemiseks ja magamistoa lainele jõudmiseks võiks valida midagi vallatumat.

2. Mänguline nauding

Igapäevaellu vallatuste ja kire toomine on üks lihtsamaid asju, kui vaid lasta fantaasia valla ja olla avatud üllatustele, naudingutele ja elujõupuhangule, mida see endaga kaasa toob. Kõige võtmeks on mängulisus: tuleb heita kõrvale kõik, mida Sa elu jooksul standarditest ja tabudest oled õppinud ning avastada maailma rikkumata pilguga, olles valmis katsetama, uurima, mängima ja ulakusi tegema, ükskõik kas üksi või mängukaaslasega. Mängimist ei tohiks suureks saades unustada, lihtsalt mänguasjad on erinevad.

Veel tänapäevalgi kohtab neid, kes täiskasvanute lelusid labaseks ning piinlikuks peavad, see eksiarvamus pärineb enamasti 80-90ndate meediast. Järjest enam pööravad täiskasvanutele suunatud lelude tootjad tähelepanu diskreetsuse tagamisele, luues mänguasju, mille välimus ei reeda kuidagi nende kasutusotstarvet. Nii on müügil huulepulgakujulised ja kaelakeena kantavad stimulaatorid, puldist juhitavad lelud, mille naine saab vallatul kohtingul lausa enda sisse või püksikutesse peitu panna ning helilainetega töötavad seadmed, mis meenutavad pigem näopuhastusaparaate kui erootikakaupu. Samuti on laialdane valik tooteid meestele, millega naine saab meest voodis üllatada.

3. Meeleline nauding

Kirglikeks kohtinguteks ja naudinguterohketeks öödeks ei tule aga sugugi kohe mänguasjade järele haarata. Lisasärtsu, mida naine võib pärast pikka päeva õigele lainele saamiseks vajada, võib leida nii feromoone sisaldavast parfüümist kui libiidost suurendavast kreemist. Viimased toimetavad enamasti nii märkamatult, et naine ei saagi kohe aru, miks ta äkitselt kannatamatult tööpäeva lõppu ootab ja lakkamatult oma kallimale mõtleb.

Seks ja mängud magamistoas võiksid olla justkui põnev hobi, millele regulaarselt aega pühendada, mis on iga kord veidi erinevad ja uusi üllatusi pakkuvad.

Naine, Sa oled imeline!

Naised, kelle seksuaalsus on närbunud, lõpetavad õitsemise. Seda on näha nende nukratest silmadest ja teeseldud naeratustest. Aga meie ei soovi, et naised närbuksid, sest see imeline privileeg, millega naised sünnivad, jääks kasutamata. Ükskõik, kas naine on suhtes või üksi, naiselikku sära tuleb hoida, neid tuleb märgata ja vajadusel selleks väikesi salanippe kasutusele võtta.