Igal naisel on erinevad soovid, aga kui järgid seda õpetust samm-sammult ja väldid kõiki neist asju, mida naised vihkavad, oled just sina tema elu kõige parema suuseksi autoriks.

1. samm: mugavustsoon

Esimene asi, mida pead oma naise kohta teadma, on tõsiasi, et kui ta ei ole lõõgastunud, siis ta ka ei naudi seda. Sekspert Lora Somoza tõdeb, et üks seksikamaid asju, mida mees sulle sel hetkel öelda võib, on: “Tunne end mugavalt.”, sest naises endas võib orgasmini jõudmiseks kuluv aeg ebamugavust tekitada. “Kui ta tunneb, et mees ei kiirustagi teda tagant, on see ebareaalselt erutav,” teab ta.

2. samm: ideaalne asend

Su partner tõenäoliselt teab, milline asend on tema jaoks kõige mugavam, aga ta on valmis ka proovima midagi muud. Aseta padi tema tagumiku alla, et tema vaagnat kõrgemale tõsta. See loob sulle hea nurga ja paneb ta end suurepäraselt tundma. “Kui ta oma seljal lebab, hoia ta põlvi harkis,” soovitab Somoza. “Mida avatum ta on, seda rohkem ruumi on sul tegutsemiseks ja see aitab luua ka parema tunde.” Somoza rõhutab, et ka mees peab end mugavalt tundma. “Ka mees võiks voodil põlvitades oma põlvede alla padja panna.”

3. samm: õrrita teda keelega

“Alustuseks õrrita teda niisama lakkudes keelega üles-alla, laku ka tema reisi ja liigu aeglaselt eesmärgi poole tõstes samal ajal intensiivsust ja kiirust,” soovitab ta.

4. samm: kuula teda

Üks kõige olulisemaid asju, mida teha saad, on tema kehakeele lugemine ja selle all peame silmas ka tema hingamise kuulamist ja puusade liigutamise viisi. Kui teed midagi, mis talle meeldib, märkad sa seda tema käitumisest kohe. “Pead õppima ta keha kuulama, sest kui sa seda ei tee, võiksid lihtsalt nurgas iseenda kallal toimetada,” ütleb Somoze.

5. samm: ära pelga vibraatorit

Vibraator võib olla väga hea vahend oraalseksi tehes. Keskmiselt kulub naisel 20 minutit tippu jõudmiseks. Seega, ole valmis, et kulub rohkem aega, kui arvasid. Pole midagi, kui võtad endale ka abivahendi. “Kasuta midagi väikest ja kergesti käsitletavat, et saaksid siiski olukorra üle kontrolli omada,” soovitab Somoza. “Puuduta vibraatoriga teha kliitorit ja samal ajal tegutse keelega häbememokkade kallal.”

6. samm: crescendo!

“Suuseks peaks olema järjest intensiivsem ja kiirem. Mõned naised eelistavad küljelt küljele keeleliigutusi, teised aga ülevalt alla rütmi,” teab Somoza. “Mõndadele meeldib, kui toimetad nende kliitori juures ja teised eelistavad jällegi häbememokkade stimuleerimist. Otsusta vastavalt tema reaktsioonile.” Pea aga meeles, et mida iganes sa ka ei teeks, ära käitu nagu automaatrelv, vaid tee järgi jäätise limpsimist või kujuta ette, et kirjutad keelega tähestikku.

7. samm: suur lõppmäng

Kui tunned, et ta hakkab kohe tulema, jätka oma tegevust! Tea aga, et ta ei pruugi alati tulla ja selles ei ole sina süüdi. “Ära ole ainult eesmärgile pühendunud,” soovitab Somoza. “Su ainus soov peaks olema tema rahuldamine ja ühe mehe muudab eriti kütkestavaks just see, kui ta käitub nii nagu naise jalgade vahel olemine oleks ta maailma lemmikum koht, kus aega veeta. See, kuidas sa käitud oraalseksi ajal, ütleb naistele nii mõndagi.”

Allikas: Muscle & Fitness