Sarjas veedavad aega kuumad inimesed erinevatest riikidest, kuid on üks AGA — nad ei tohi omavahel ei suudelda ega seksida, muidu väheneb nende auhinnaraha tunduvalt. Selleks ei ole vaja olla ekspert, et mõista, mida selline keeld kaasa toob, inimesed tahaksid üle kõige omavahel vallatleda.

Kui sa tunned, et sinu seksielu on täiesti olematuks muutunud ja kallimaga te ainult tülitsete ning kaklete omavahel, siis võiksite proovida sellise keelu kehtestamist oma koduseinte vahel. Kui midagi on keelatud, siis kihk selle järele kasvab. Te võite omavahel kokku leppida, kui kaua bänn kestaks — kas mõni nädal või lausa kuu? On suur tõenäosus, et teil tekib soov reeglit rikkuda või loete kannatamatult päevi, et keeld läbi saaks.

See saab toimida ainult siis, kui te mõlemad usute reeglisse ja võtate seda täie tõsidusega. Võite kokku leppida summa, mille panete kõrvale mõneks toredaks ühiseks tegevuseks, kui reegli täitmine õnnestub.

Veel üks põhjus, miks sellise reegli kehtestamine mõneks ajaks on paarisuhtele hea, on seetõttu, et see võtab mõneks ajaks pinge maha. Tihti on paarisuhtes olukord, kui ühel on teisest kõvasti suurem vajadus seksida ning teine inimene tunneb teatavat kohustust seda soovi rahuldada. Kuid kui te mõnda aega ei seksi, võib tekkida vastupidine efekt — inimene, kes enne eriti seksida ei tahtnud, keelu ajal ainult sellest mõtlebki ega jõua ära oodata, et saaks juba kallimaga linade vahele hullama minna.

Ja nagu on ka sarja Too Hot to Handle eesmärk, saate seda ka oma suhtes rakendada, ehk õppida teineteist sügavamalt tundma ilma otsese segava füüsilise kontaktita. See võib päästa teie suhte!

Allikas: Daily Mail