1. Kallista mind natuke!

Alustuseks olgu öeldud üks sõna: meeleolu. Jälle peab sellest rääkima, kuid mis teha — meeleolust saab kõik alguse. Eriti seksis. Niisiis tuleb luua vastav olustik. Ja see ei tähenda ilmtingimata küünalde süütamist. Kui mehel tekib tahtmine armatseda, siis on ta ilmselt kohe valmis voodi poole sööstma, kuid sina vajad pisut enamat. Teadmine, et mees tahab just sinuga seksida, võiks siinkohal olla piisav põhjus flirtimiseks. Anna mehele vihjete kaudu aimu oma hilisemast plaanist. Näiteks võid öelda “Viimse reliikvia”-nunna kombel: “Kallista mind natuke!” Või siis hoopis: “Kas sa võiksid pisut mu kaela (jalgu, pead) masseerida”.
Mehed teavad juba, et tee seksini võib käia massaaži kaudu, sul tuleks seda nüüd vaid mehele meelde tuletada.
Muidugi võid teha ka julgemaid ettepanekuid: “Kas sa tuleksid minuga koos vanni (duši alla)?” Soe vesi ja meeldiv vannivahuaroom… Need ühised hetked võivad teid just soovitud suunas viia.

2. Hellita mehe… ego

Kiitus on võimas jõud. Niisiis: kiida oma partnerit ja ütle, mida ta õigesti teeb. Näiteks: “Mulle meeldib, kuidas sa suudled!” või “Mul on hea, kui sa niimoodi teed.” Väldi ei- ja ära-sõnaga algavaid lauseid.

3. Räägi talle oma soovidest

Ja mitte lihtsalt räägi, vaid räägi innustavalt — meest kiites. Kui palud ja soovid midagi, alusta kiitvalt ja tee alles seejärel konkreetne ettepanek. Mõtle hoolikalt läbi, kuidas on võimalik oma soove nii väljendada, et see suurendaks teievahelist ühtekuuluvustunnet. Näiteks meenuta partnerile midagi, mida ta sellist on varem teinud ja ära unusta kirjeldamast, kuidas täpselt see sulle tookord mõjus. Tõenäoliselt soovib mees toonast olukorda taastada. Vahest enamatki: ta soovib sulle senisest enam meelehead valmistada. Seejärel võid suunata mehe käsi ja öelda lihtsalt “õrnemalt”, “vasakule”, “pisut kõrgemalt”. Ära jää vait, vaid anna partnerile positiivset tagasisidet. Kui rääkimine tundub liialt keerukas, väljenda end lihtsalt häälekalt: õhates, oiates jne.

4. Kui senisest pole veel abi, jätka ego mõjutamist

Kui sulle tundub, et mees su ettepanekute peale solvus või kuidagi vastu tahtmist toimib, ära anna veel alla! Jätka vapralt “õiges suunas” liikumist. Näiteks: “Sa oled nii seksikas, sa erutad mind! Tead, ma võiks sulle midagi uut näidata, kui vaid soovid ja veel pisut oodata tihkad…” Nii peaks mehes ärkama viimnegi uudishimu.

5. Mõju mehele uimastavalt

Soovid tasub sõnadesse panna! Nüüd, mil sa seda juba tead, tasub proovida veel ühte nõksu. Räägi mehele näiteks, et nägid temast erutavat und. Või et sind valdas keset tööpäeva ääretu kirg ning sa kujutlesid teiega seoses midagi erutavat. Tõenäoliselt soovib mees varem või hiljem teada, et mis su peas toimub ja mida täpselt sa oled oma kujutlustes teinud. Riivatu jutt võib viia kirgliku seikluseni.

Allikas: Redbook