Selleks tähemärgiks on jäär. Jäära sodiaagimärgist inimene jumaldab seiklusi, on aktiivne ja impulsiivne. See on tähemärk, kes ei tee voodis järeleandmisi. Ta saab kas parimat ja täpselt nii, nagu tema seda soovib, või ei saa ta midagi. Ta ootab samasugust lähenemist ka oma partnerilt.

Jääraga suhtesse minnes pead arvestama, et kui oled kohtingutel käimisega oma lati väga kõrgeks ajanud, ei või sa seda enam iialgi allapoole lasta. Jääral on väga kõrged nõudmised. Kuid need nõudmised kehtivad ka tema enda kohta.

Ta ei tee järeleandmisi välimuse osas, ta tahab ise hea välja näha ja ootab seda alati ka oma partnerilt. Kui meessoost isik läheb Jäära tähtkujust naisega suhtesse, peab ta olema valmis selleks, et ühelgi tingimusel ei hakka naine tulevikus aktsepteeria tema võib-olla tekkivat õllekõhtu.

Võib jääda mulje, et miks peaks keegi tahtma üldse sellise inimesega koos olla, kes on niivõrd pirtsakas? Tal on häid omadusi ka. Jäär on üks imelisemaid voodipartnereid ja soovib alati garanteerida, et tema kallim on rahuldatud. Talle meeldib teha üllatusi nii voodielus kui ka niisama. See on tähemärk, kes ei pelga eriti ulakat sekspesu ega käeraudu, vastupidi, ta lausa ihkaks neid endale sünnipäevaks.

Allikas: Cosmopolitan