1. Rihanna, kes on avalikkusele jätnud juba ammu endast enesekindla naise mulje, ei salga oma seksuaalsust ja avaldas hiljuti, milline meeste omadus teda hulluks ajab: "Mind erutavad mehed, kes on kultuursed. See tekitab minus põnevust. Nad ei pea isegi vastavat haridust omama, aga nad võiksid rääkida erinevaid keeli ja teada asju maailma või ajaloo või teatud kunstnike või muusikute kohta. Mulle meeldib, kui mind õpetatakse."

2. Amber Rose jagas oma fännidega seksikat viisi, kuidas iseendaga lõbutseda: "Masturbeeri peegli ees. Mina olen selle kuninganna. Soovitan seda väga ka teistele. Lihtsalt mine koju ja masturbeeri peegli ees. See on imeline! Sa pead seda proovima."

Amber Rose

3. Lady Gaga on mitmel korral seksist ja seksuaalsusest rääkinud, aga tõenäoliselt kõige meeldejäävam kord oli aastal 2011, kui ta avaldas kogu maailmale, et tema jaoks on oluline ohutu seks ja tal on seljataga pikk tee, et üldse seksi nautida.

Lady Gaga

4. Chrissy Teigen ei ole kunagi häbenenud teemasid, mis puudutavad tema ja John Legendi voodielu. 2014. aastal Cosmole antud intervjuus avaldas ta, kuidas nad lennukis seksisid: "Me olime koos minu vanematega teel Taisse. Lendasime esimeses klassis. Me olime teki all, aga eraldi istmetel. Tunnen, et me lausa väärime selle eest karikat."

Chrissy Teigen ja John Legend

5. Angelina Jolie vihjas kunagi, et ta sekselu Brad Pittiga on vägagi seiklusterikas. "Rasedus mõjub sekselule suurepäraselt," ütles ta kord. "See muudab kõik kuidagi loomingulisemaks, mistõttu ka lõbusamaks."

Angelina Jolie

6. 2013. aastal avaldas näitlejanna Zoe Saldana, milline on tema lemmik sekspoos. "Pean tunnistama, et pikka aega olin ma üsna laisk, mistõttu ei meeldinud mul peal olla, aga mulle tegelikult väga meeldib see," mainis ta. "Olen avastanud enda jaoks asjad, mis töötavad. Kuna mul on väga pikad jalad, pean nad padjale või isegi kahele toetama, mis tõstab neid pisut kõrgemale, et ma ei oleks liiga kükakil."

Zoe Saldana

7. Beyoncé pole kunagi oma seksuaalsuse koha pealt tagasihoidlik olnud ja ta on sekselust abikaasa Jay-Z'ga üsna otsekoheselt rääkinud. Ta on vihjanud, et neile meeldivad erinevad rollimängud ja avalikus kohas seksimine.

Beyoncé

Allikas: StyleCaster