Saa aru, millal vanusevahe on liiga suur
Armastus on keeruline ja alati ei armu me ka õigetesse inimestesse. Liiga suure vanusevahe puhul võib rahulikult kulgev sügav armastus olla täiesti võimatu. Isegi kui kõik on seaduse järgi legaalne, ei pruugi suhtel pikka tulevikku olla. Kaalu asi tõsiselt läbi ning mõtle ka tulevikule — kas soovid ka selle inimesega abielluda, kas laste saamine on võimalik.

Mõista põhjuseid
Mis on su motivatsioon suhtes olemiseks? Kas selleks on armastus või lihtsalt materiaalne turvatunne? Tunned puudust ema- või isafiguurist oma elus? Kui oled kindel selles, et asi on ikka armastuses, siis lase käia!

Ole valmis tegelema probleemidega
Sa võid olla maailma leplikuim inimene, kuid kindlasti tekib suure vanusevahega suhtes arusaamatusi, mis on tingitud erinevate generatsioonide arusaamadest. Olgu selleks siis riietuse valik või käitumismaneerid — seda tuleb ette.

Oska kriitikaga toime tulla
Kindlasti leidub neid, kes sellise suhte peale silmi pööritavad ja selja taga sosistama hakkavad. Valmistu, et ka sinu enda kõige lähedasemad inimesed võivad hakata tegema kommentaare või märkuseid. Ole nendega aus ning anna märku, et oled õnnelik. Ja kui seda juttu saab juba liiga palju, siis lülita end lihtsalt välja.

Ära keskendu vanusevahele
Sa ei tohiks tuua probleemide või tülide põhjenduseks ainult seda, et teie vanused teineteisest niivõrd palju erinevad. See ei ole iga probleemi põhjuseks. Jõua asja tuumani. Nii väldid ka edaspidiseid tülisid.

Allikas: Good Therapy