Suudlusega avab inimene partneri ees oma tõelise olemuse. Tavalise sotsiaalse suhtlemise ajal püüavad nii mehed kui ka naised meeldima hakanud inimesele muljet avaldada. Räägitakse sobivaid fraase, žestikuleeritakse vastavalt olukorrale ning seejuures pööratakse suurt tähelepanu käitumise stereotüübile. Inimene püüab näida sellisena, millisena ta ise tahab end näha.

Kui aga lugu jõuab esimese tugeva füüsilise kontaktini (mis ju suudlus tegelikult ongi), kaovad igasugused raamid. Läheduse iha kaotab kõik psühholoogilised tõkked ning inimene avaneb partneri ees just sellisena, nagu ta tõeliselt on.

Mõned pealtnäha enesekindlad mehed, kes jätavad mulje tugevast isiksusest, suudlevad üpris aralt. Nad viivitavad sügava „prantsuse” suudlusega. See aga iseloomustab neid kui otsustusvõimetuid inimesi, kes hoolikalt püüavad oma komplekse enesekindluse taha peita. Selline mees on voodis ilmselt väheleidlik - ta eelistab klassikalisi poose. Initsiatiivikas naine aga hirmutab teda. Kui ta ka allub impulssidele, hoiab teda ikkagi tagasi hirm kaotada kas või näiline liidripositsioon.

Samas tervitab arglikult suudlev naine mehe aktiivsust. Ta avaneb tugevama ja kogenuma partneri ees ning lõppude lõpuks võib oma teist poolt lausa üllatada tormiliste kõrvalhüpetega.

Suudlus ohtra süljega, mis määritakse laiali mööda partneri nägu, annab tunnistust kogenematusest seksi vallas. Selline inimene üritab kõigest väest vajakajäämist tasa teha. Taoline suudlus räägib ka liigsest sentimentaalsusest ning annab tunnistust sellest, et inimesel on kõrgenenud huvi suhete emotsionaalse poole vastu. Ta vahetab tunded emotsioonide vastu ning üritab partneris hoida alal esialgset tunnete lõõma. Ja kui see siiski ei õnnestu, lähevad käiku skandaalid, mille ainsaks eesmärgiks on tormiline leppimine sängis.

Agressiivne suudlus on praktiliselt alati parandamatute egoistide kindel atribuut. Neid huvitab vaid isikliku rahulduse saamine. Sellised inimesed ei muretse eriti, mida nende partner tunneb, kuna on veendunud oma isiklikus vastupandamatuses. Reeglina on ilmse agressiivse suudluse taga peidus halvasti varjatud soov omandada (pigem lausa hoida omandis). Seda saadab tavapäraselt varjatud hirm partnerit kaotada.

Suurbritannias läbiviidud sotsioloogiliste uuringute järgi, millest võttis osa üle 20 000 inimese, tunnistas kaheksa küsitletut kümnest, et pärast esimest suudlust teadsid nad, kas nende suhted jäävad kestma ja milline voodielu neid ootab. Üheksa kümnest mehest ja naisest teatasid, et ei lähe teisele kohtamisele, kui partner suudleb halvasti - järelikult ei tule suhtest midagi välja.

Seega on suudlus ideaalne lakmuspaber, mis kontrollib inimeste vastastikust emotsionaalset ja seksuaalset sobivust ning - nagu näitab praktika - seda võib uskuda.

Allikas: sex-news.ru, ru.Delfi.lt