Lisaks sellele, et naistel on päevade ajal kõrgem libiido, annab see teile võimaluse ka uusi poose proovida. Võimalik, et mõtlete ka oraalseksi proovimisele, aga siin tuleks mõned küsimused ära vastata.

1. Kas see on ohutu?

Seni kuni inimesel, kellega seda teed, ei ole suguhaigusi, on see täiesti ohutu. Kas teadsid, et teatud suguhaigused, nagu HPV, HIV ja süüfilis, levivad veritsemise ajal veel kergemini?

2. Kas see on hügieeniline?

See oleneb inimesest. Kui olete mõlemad haigustest priid, siis jah, see on hügieeniline, aga kui rääkida “hügieenist” kui puhtusest, siis tea, et teatud odöörid võivad olla pisut ebameeldivad. Ka naise “maitse” sealt alt poolt on erinev ja võimalik, et rohkem “metalne”. See saabki siis olema ebameeldivam “andjale”, aga võib tekitada ebakindlust ka naisel, kellel parasjagu päevad on.

3. Kas seda peaks üldse tegema?

Lõppude lõpuks otsustate ju teie kaks, mida te teha tahate või ei taha. Paljud naised on päevade ajal kiimasemad ja ihaldavad ka oraalseksi, teisi ajab see iiveldama ning võimalik, et ka su partner ei teeks seda hea meelega. Soovitame teil teineteisega rääkida ja ise otsustada. Kui otsustate seda teha, võite mugavuse mõttes võtta kasutusele ka tampooni või menstruaalanuma.

Allikas: Popsugar