Suuring

Asetage jäigastunud peenis endale suhu, aga ärge pigistage huuli selle ümber kinni. Alustage peaga ringide tegemist. Peenis libiseb teie suus erinevatesse nurkadesse, sellal kui te jätkate ringide tegemist. Põlvili asendist piisab, aga tõhus asend on ka selline, kui partner lebab selili ja teie pea on otse tema peenise kohal. Tehke ringe nii päri- kui vastupäeva aeglaselt ja sihiteadlikult. Korralik tehnika tagab jäägitu mõnu.

Lutsukomm

Laske mehel istuda kõrgemal kohal ning põlvitage tema jalgade vahele, tõstke peenis üles, et munandid välja paistaksid. Libistage keel munandite alla. Toetage tema munandid oma märjale keelele, lakkuge ülespidi liigutustega kuni peenise otsani välja. Käte kasutamine on sealjuures lubatud. Seda võib teha mitu korda järjest – otsekui lakuksite pulgakommi.

Peeniseimemine

Libistage peenis endale suhu, aga mitte sügavale, libistades niiske keelega armastavalt peenisepea ümber, kuni huuled sulguvad peenise ümber otse peenisepea alt. Võtke peenise alumine osa käte vahele. Nüüd on teil mitu erinevat võimalust. Keerake pead küljelt küljele, nii et niisked huuled oleksid peeniseservaga kontaktis. Seda tehes liigutage pead mööda peenist üles ja alla.

Orgasmi ajal võib tal olla tahtmine suruda teie pea mööda peenisetüve alla. Ta tahab, et te oleksite jäägitult tema peenise ümber. Tema orgasmi tundma õppides jääte sellest nüansist ilma, kui peenis on teil sügavas kurgus. Selle asemel võiksite lakkuda õrnalt peenisepea alust, et muuta ta mõnu maksimaalseks. Kogemuste kasvades oskate te täpselt öelda, millal ta saab orgasmi ning olla lõpuspurdiks valmis.

Täiustage oma põhitehnikat ning süvendage ta orgasmi, asetades pöidla peenise alumisele osale, nii et see blokeerib juha, mida mööda sperma liigub. Seemnevedelik ei pääse välja, kuigi peenis tõmbleb. Kui te samal ajal lakute jõuliselt peenisepead, võite lükata seemnepurske edasi mitu head minutit. Kui te lõpuks lasete seemnevedelikul pursata, on see hetk pikem ja võimsam. Kuigi teil õnnestub purset vaid mõne hetke edasi lükata, üllatab teid selle intensiivsus.

Tema munandid

Need kaks organit võivad stimuleerida partneri tundeid rohkem kui miski muu. Alustage õrna munade lakkumisega ning silitage samas tema peenist. Tehke munandid põhjalikult keelega märjaks, enne kui te need suhu võtate. Sellega te surute munanditel olevad karvad maha ning need ei tekita mehele valu, kui te munad suhu võtate. Proovige silitada ka piirkonda munandite ja päraku vahel. Mõnele mehele meeldib, kui nende eesnääret suuseksi ajal masseeritakse. Selleks on teil vaja torgata sõrm(ed) tema pärakusse.

Kiire suuseks

Asetage huuled ümber peenisepea ning vedage märgade huultega piki peenisepea alust serva edasi-tagasi. Selleks ei lähe vaja suuri peeniseimemise oskusi ning see annab hea tulemuse, kuna peenis on selles piirkonnas kõige tundlikum. Ei ole vaja olla kogenud peeniseimeja, piisab vaid sellest, kui te leiate üles selle piirkonna kõige tundlikumad kohad. Seda piirkonda jätkuvalt imedes kutsute esile võimsa seemnepurske. Ei ole vaja suuga mööda tema peenist edasi-tagasi pumbata, et seeme purskama saada!

69

69 ei ole alati suurepärane vahend partnerile suuga rahulduse pakkumiseks. Emb-kumb teist “lõdvestub” tahtmatult, et nautida mõnu, mida teine pakub. Tegelikult on 69 ülim mõnu. Kui seda tehakse isetult ja õigesti ja kui partnerid tunnetavad hästi teineteise sisemisi ihasid, siis on 69 ülim kogemus.

Sügavale kurku võtmine

Üks esimesi asju, mis te peenist imedes kogesite, oli lämbumistunne. Enamus mehi tahab suruda oma peenise teile nii sügavale kurku kui võimalik, eriti seemnepurske ajal. Kõige suurem takistus peenise kurku võtmisel on peaaegu 90-kraadine nurk keele taga. Niisiis tuleb kõigepealt sealt mööda saada.

Selleks tuleks teil võtta sisse asend, kus teie suu ja kurk on peaaegu ühel joonel. Parim võimalus selle saavutamiseks on lebada voodil, pea voodiserva lähedal ja tagasi kaldus. Selline asend seab teie suu ja kurgu peaaegu ühele joonele ja võimaldab partneril suruda teile peenise nii sügavale kurku, et ta häbemekarvad puudutavad teie huuli.

Keha loomulik reaktsioon on lämbumistunne, kui teile surutakse midagi kurku. Sellest on võimalik üle saada täieliku lõõgastumisega peenise sisenemise hetkel. On oluline, et te olete lõõgastunud kogu sisenemise ajal. Laske tal viia oma peenis teile kurku ja püsige paigal, kuni te olete leidnud kõige mugavama võimaluse jätkata. Iseäraliku asendi tõttu ei ole teil võimalik liigutada ega peenist rohkem stimuleerida kui hoida suu peenise ümber kinni. Kui te olete võimelised stimuleerima tema peenisepea alust keelega, siis tehke seda!

Te olete võimeline lõõgastuma ja võtma ta peenise sügavale kurku vaid siis, kui te usaldate partnerit täielikult, kuna partner kontrollib sellist olukorda sajaprotsendiliselt. Seejärel alustab ta edasi-tagasi liigutamist, täpselt nagu tupes. Ta peaks alustama aeglaselt, eriti kui see on teile mõlemale uus kogemus. Ainus nõue on, et ta hoiaks peenist pidevalt ühel joonel, kuna tal puudub küljepealseteks liigutusteks lihtsalt ruum.

Seemnepurse

Ettevaatust! Ärge laske tal end seemnepurske ajal unustada. Sellel hetkel on ta esmakordselt võimeline suruma oma peenise kogu pikkuses teie suuõõnde ning see on selle harjutuse kõige olulisem õppetund. Ainus nõue on, et ta liigutused peavad oleme seemnepurske ajal teie huulte suunas samasuunalised.

Teie asendi tõttu ei seisa te seemnevedeliku allaneelamise probleemi ees. Põhjuseks ei ole mitte ainult, et tal on kondoom peal (kui ikka on), vaid ka see, et peenis asub teisel pool teie okserefleksi. Ilma kondoomita sööstaks seemnevedelik otse teie kõhtu! Kui nii teie kui teie partner mõistate, mida te teha tahate, samuti võimalikke probleeme, siis ei tekis sellest teile kummalegi mingit kahju ega ebamugavust.

On võimalik, et mitte kõik ei õpi ära “sügava kurgu” tehnikat, aga see ei tee teist sugugi vähem osavat peeniseimejat. Te peate laskma oma kurgu täiesti lõdvaks, sellal kui partner surub oma peenise sügavale teie kurku. Olla võimeline tegema seda piisavalt pika aja vältel, et partner orgasmi saaks, on väga raske ning nõuab praktikat. Võimalik, et te suudate lasta partneri sügavale kurku, aga ei ole võimeline säilitama lõõgastust kuni hetkeni, mis ta saab orgasmi.

Loodetavasti mõistab partner, et põhjuseks ei ole see, et tema on teile vastumeelne, samuti ei tasu teil loobuda “sügava kurgu” tehnika omandamisest. Jätkate harjutamist ning iga korraga läheb peenis sügavamale ning püsib kurgus kauem.

Liblikatiivad

Parim asend selleks väga sensuaalseks peeniseimemiseks on põlvitada tema kohal. Kui ta on selili, põlvitage ta põlvede vahele. Tekitage ta peenise ümber vaakum, aga avaldage vaid niipalju survet, et peenis napilt suhu võtta. Hoidke huuled tema punsunud peenisepea ümber ning limpsige seda õrnalt keelega. Katsuge puudutada keelega peenisepea otsa ning tehke keelega üles-alla liigutusi. Paari minuti järel jätkake vaakumimemisega.

Number kaheksa

Sulgege oma huuled väga aeglaselt tema peenise ümber ning liikuge väga aeglaselt munandite poole nii lähedale, kui saate. Joonistage ninaga number kaheksa, otsekui oleks see peenisele märgitud. Kaheksa suurus peaks olema kuus kuni kaheksa sentimeetrit. Jätkake kaheksa joonistamist mööda peenisetüve üles ja alla liikudes. Tehke seda seni, kuni te tahate. Kui te olete tüdinenud, võtke tempo maha ja minge üle vaakumimemisele.

Liikuge mööda peenist alla, kusjuures huuled peaksid olema kogu aeg peenisetüve ümber mähitud. Avage suu nii palju kui saate ja ahmige sisse nii palju õhku, kui võimalik. Õhku sisse ahmides laske suul liikuda peenisepeani. Te peaksite jõudma selleni hetkel, mil teie kopsud on õhku täis. Seejärel, hoides suu endiselt lahti, laske õhk aeglaselt suust välja ning liikuge avatud suuga munandite poole. See tehnika jahutab peenist ülespoole liikudes ja soojendab seda allapoole liikudes. Sooritage seda liigutust, kuni soovite, ning pöörduge siis tagasi vaakumimemise juurde. See tehnika on suurepärane koos söödavate kehaõlidega, mis soojenevad koos teie hingeõhuga. Kui teil on tunne, et ta saab orgasmi, tehke hetkeks paus ja laske tal maha jahtuda.

Ring

Asetage jäik peenis oma suhu, aga ärge pigistage huuli kinni. Alustage peaga ringikujuliste liigutuste tegemist, nii et peenis liigub erinevatesse kohtadesse. Olge hammastega ettevaatlik. Seda võib teha põlvili asendis, aga ka selliselt, et tema on selili ja teie pea on otse tema peenise kohal. Seda liigutust tuleks teha nii päri- kui vastupäeva.