See kõlab kindlasti päris hästi, eriti kui kummalgi teist pole varem sellist kogemust olnud. On mõned poosid ja muud nipid, mis aitavad selle soovi täitumisele kaasa, sest niisama lihtsalt see ei käi. Mõnedel paaridel võib-olla käib, aga enamikul siiski kindlasti mitte.

Mida siis teha?

Üks hea poos on klassikaline kauboitüdruk, ehk naine peal. Sel viisil saate omavahel suhelda, vahepeal väikese pausi teha ja tunnetada, millal on "lõpp lähedal". See ei pruugi teil esimesel katsel muidugi õnnestuda, aga eks harjutamine teeb meistriks!

Tavaliselt on paarisuhetes veel nii, et naisel läheb kõvasti kauem aega orgasmi saamiseks kui mehel. Sel juhul tasuks alustada hullamist niimoodi, et keskendutakse alguses naisele, et tema viia juba peaaegu lõpp-punkti lähedale, see on äärmiselt erutav ka mehe jaoks. Kui naine on juba väga lähedal, saate kiiresti seksiga alustada ja ongi suur võimalus, et lõpetate samal ajal.

Kui eelistate tavalist misjonäripoosi, siis olge mureta, ka seal on teil võimalik samal ajal orgasmi saada. Jällegi, te peate hästi palju teineteisega suhtlema ja mees peab suutma oma erutust kontrollida. Kui mees on lõpule lähedal ja naine mitte, saab mees vahepeal välja tõmmata, naist erutada ja siis naise erutuse kasvades ning mehe oma vähenedes saab uuesti toiminguga jätkata.

Tundub, et tegelikult on paarikestel võimalik saada samal ajal orgasmi ükskõik mis poosis, võtmesõnaks on omavaheline suhtlus ja suur tahe.

Allikas: Cosmopolitan