Kui teie suhtes ei ole praegu just kõige helgemad ajad, siis tasub mõelda erinevatele viisidele, kuidas teineteist rõõmustada. Ja kui te olete mõlemad seksist viimasel ajal puudust tundnud, siis miks mitte võtta üks õhtupoolik, kus ennast sättida selliseks, millisena sa tavaliselt oma meest koju ei oota.

Ja kõige parem üllatus mehe jaoks on see, kui naine ootab teda koju juba erutunud olekus, ehk on valmis natukene ka meest erutama ja siis tegudele tormama. Mehel vajub tõenäoliselt üllatusest suu lahti.

Selleks tasub enne mehe koju jõudmist luua alguses enda jaoks romantiline meeleolu. Käi kuuma duši all või mõnusas vannis, pane selga pesu, milles tunned ennast kõige seksikamana ja ihaldusväärsemana. See ei pea olema sinu mehe lemmikpesu, sest mehe jaoks on seksikas just selline naine, kes tunneb ennast enesekindlana ja seksikana.

Kui mehe kojutulekuni on veel palju aega, on suurepärane aeg alustada sooloseksiga. Otsi välja oma vibraator või usalda oma näppe ning ära hoia end tagasi!

Pime sügisõhtu on just see imeline aeg, kus taasavastada, kui romantiline ja imeline sinu kaaslane ikkagi on. Kui sa korraldad mehele sellise üllatuse, võid kindel olla, et see jääb talle pikaks ajaks meelde ja ta ei suuda ära oodata, et ka sulle midagi põnevat ning romantilist vastu pakkuda.

Allikas: Cosmopolitan