Seksiõpetaja Lisa Finn soovitab kasutada sekslelusid, et seksi veelgi nauditavamaks muuta ja tal on selleks täiesti loogiline selgitus: “Sa võid küll ehitada linnumaja oma kätega valmis, aga see on kergem ja meeldivam, kui kasutad haamrit ja naelu.”

Aga metafoorid kõrvale jättes, sekslelud võivad muuta teatud sensatsioonid võimalikuks, mida sa muidu kogeda ei suudaks. Näiteks, olenemata sellest, kui järsult su partner ka ei suudaks oma keelt liigutada, see keel ei vibreeri. Ja vahet ei ole, kui andekas su partner oma kätega on, tal on kõigest kaks kätt ja osade sekslelude kasutamiseks pole käsi vaja.

“Sekslelud aitavad paaridel rutiinist välja murda,” lisab Finn. Ja kuna rutiinne seks viib sageli selleni, et paarid üldse enam ei seksi, peaksid õppima selgeks, kuidas partner ära rääkida, et ta oleks valmis neid proovima.

Tee seda nii:

1. Rääkige edaspidi omavahel seksist avatumalt, sest mõtle, kui lihtne oleks sekslelude kaasamisest rääkida, kui te ka muudest teemadest otsekohesemalt rääkida saaksite.

2. Kui seksist rääkimine ei tekita teis ebamugavust, on aeg arutleda seksmänguasjade kaasamise üle (tee seda enne, kui leluga tema silme all vehkima kukud!). Selle asemel, et talle öelda, et ta niikuinii sinu rahuldamisega hakkama ei saa, räägi talle hoopis, kuidas seeläbi oma seksielu põnevamaks saate muuta.

3. Räägi täpsemalt, millist lelu sa proovida tahad, sest äkki kujutab tema ette midagi hoopis intensiivsemat kui sina? Leidke enda jaoks see õige.

4. Võtke aega, et oma uut mänguasja tundma õppida — kuidas see sisse/välja lülitada? Kuidas selle intensiivsust tõsta? Kui mitu vibratsiooni mustrit sel on? Milliseid teie proovida tahaksite?

5. Kui mäng on mängitud, jagage kogemust.

6. Kui teile meeldis kogetu, siis jätkake sellega ja avastage veel uusi mänguasju. Ja kui te pole fännid? Ärge loobuge mänguasjadest täielikult, vaid proovige erinevaid lelusid, et leida enda jaoks see õige.

Allikas: Well+Good