1. Saada talle meilile mõni ulakas video

Ehk nägid sa kuskil rajus pornofilmis midagi niivõrd toorest ja karmi, mida ka ise järgi proovida tahaksid. Ehk tegid endast hoopiski ühe siivutu video, kus talle natukene nõuandeid jagad. Saada see talle ja lase tal asja seedida. Lisa muidugi kirjale infoks juurde, et töökaaslastega samas ruumis vaatamine ei ole soovitatav!

2. Jäta talle vihjeid

Olgu selleks “kogemata” lahtijäetud veebiaken või kirjake portfellis — see paneb tema aju täievõimsusega tööle ja sinuga vallatlemise peale mõtlema. Paljud arvavad, et mehed jahivad seksis ainult enda lõpuni viimist. Tegelikult tahavad nad ka oma partnerile unustamatut kogemust pakkuda. Vihja siis, kuidas seda teha!

3. Jaga temaga oma pöörast unenägu

Nägid midagi sellist unes, mida ka ise kogeda tahad? Ükskõik, kui siivutu see ka oli, jaga seda temaga. Ja ära mitte mingi hinna eest detailide koha pealt tagasi hoia! Mida täpsem oled, seda parem!

4. Las su käed teevad töö ära

Vahel on kõige parem moment just siis, kui te mõlemad kirehoost võetud olete. Vii tema käed õrna puudutuse saatel sinna, kus sa tahad, et need oleksid. Suuna teda — ütle, mida sa tõeliselt naudid. Pöörane seks on garanteeritud!

Allikas: Women’s Health Magazine