1. Ma vist kogemata pissisin seksi ajal. Kas see on võimalik?

Kui sa oled täielikult välistanud fakti, et vedelik su voodis võib olla su meespartneri oma, siis on kõige lihtsam kasutada oma haistmismeelt. Nuusuta ja saad oma vastuse. Pärast tualetiskäiku jääb naise põide alati natuke vedelikku alles. Seega, kui kõhupiirkonnale väljastpoolt survet avaldada, siis loomulikult võib ka sealt midagi lekkida. Kui see juhtub harva, siis pole põhjust muretsemiseks.

2. Miks ma vahel naeran või nutan seksi ajal täiesti kontrollimatult?

Seks on neuroloogiline ja emotsionaalne sündmus. See tähendab, et ta on intensiivne ja teise inimesega koos paljaks võtmine ning hullama hakkamine võib ootamatuid emotsioone esile kergitada. Kui sa tunned, et asi hakkab täiesti käest ära minema, siis on loomulikult soovitatav oma partneri või mõne terapeudiga rääkida.

3. Ma pole menopausile isegi lähedal, aga mul on sealt altpoolt kuiv kui kõrb. Isegi kui tuju ja tunne on õige. Kuidas see võimalik on?

Kõik, mis vähegi saboteerib su hormoonide taset või vereringet, võib olla tupekuivuse põhjuseks. Näiteks kannatavad selle häda all viis protsenti naistest, kes võtavad suukaudseid rastestumisvastaseid vahendeid. Kõige targem on sellisel juhul konsulteerida oma naistearstiga ning leida koos lahendus.

4. Kas ma peaks muretsema, kui ma veritsen pärast seksi?

Kui veri on heledat värvi, siis on see ilmselt tingitud hõõrdumisest või väikesest ärritusest. Sel puhul pole enamasti muretsemiseks põhjust. Kui aga verekogus on suur ning selline olukord on sage, peaksid kindlasti ühendust võtma oma naistearstiga. Veri võib pärineda emakast, emakakaelast või tegemist võib olla mõne nakkusega nagu klamüüdia või gonorröa.

5. See imelik lõhn..

Naise tupe normaalne pH tase on 3,5 ja 4,5 vahel. See loob elutingimused headele bakteritele ning hoiab seal kõik kontrolli all. Kui aga pH tase läheb liiga kõrgeks, siis head bakterid surevad ning asemele tulevad nii-öelda halvad. Nii võib tekkida ka ebameeldiv "kalalõhn" või tupeseen. Seemnevedeliku normaalne pH tase on 7,4. Seega tasub alati pärast kondoomita seksi duši alt läbi käia.

Allikas: Huffingtonpost