Inglismaa telesaatejuht Chloe Madeley vastab allikas The Sun erinevatele küsimustele, mida inimesed esitavad seoses oma suhteprobleemidega ning kuna naine on ise väga avatud ja usub, et sellistest teemadest rääkimisel ei peaks häbenema, annab ta inimestele nõu, tuginedes oma kogemusele.

Üks naine kirjutas: "Minu tööpäevad on väga pikad, mul on neli last ja ma olen kogu aeg väsinud. Ma ei jõua alati oa mehega seksida, ma tahaksin mõnikord lihtsalt kiiret orgasmi, seega ma kingin selle endale, kasutades oma imelist vibraatorit.

See on suurepärane viis pingete maandamiseks, aga minu abikaasale see ei meeldi. Ta ütleb, et ma armastan oma vibraatorit rohkem kui teda, aga see ei ole tõsi. Kuidas küll teha nii, et ma saaksin kasutada oma mänguasja, aga et ta ei oleks selle peale kade?"

Madeley vastus naisele oli konkreetne ja sisaldas üht head nippi:

"Mehe ego on väga õrn, mehed defineerivad ennast tihti selle järgi, kui hästi nad voodis hakkama saavad. Osadele meeldib isegi oma sõprade ees hoobelda, mitu orgasmi nad eile öösel oma naistele kinkisid.

Aga iga naine võiks selgitada rahulikult oma mehele, et samamoodi, nagu mehed tahavad ja vaatavad vahepeal pornot ning rahuldavad ennast, soovivad ka naised veeta kvaliteetaega oma vibraatoriga. Kui mees tunneb end ohustatuna, võib naine pakkuda, et kaasab järgmise vahekorra ajal voodiellu oma vibraatori, et ka mees saaks sellega tutvuda ning kasutada seda lisaasjana, et oma kallile naisele mõnu tekitada. Siis ei näe mees seda enam asjana, millega ta peab pidevalt võistlema."

Allikas: The Sun