1. Naise nägu muutub punaseks ja kõrvad soojaks. See näitab, et ta on mõttega, keskendunult suguühte juures. Ta embab meest tugevalt ja suudleb andunult, tundes, kuidas ta sisemus ellu ärkab. Mees võib alustada seksuaalset tegevust õrnalt ja hellalt, vaikselt ja mänguliselt naisesse tungides, jälgides naise edasist reaktsiooni.

2. Tema nina ja nägu muutuvad higiseks. Sellest võib järeldada, et tema iha on kasvamas. Nüüd võib mehe peenis naisesse siseneda, kuid mitte rohkem kui viie sentimeetri sügavusele. Sügavamale liikumiseks peaks ootama naise kire veelgi intensiivsemaks muutumist, kui seksuaalakt on juba kõrvetavalt kuumaks muutunud.

3. Ta hingab kõva häälega. Tundub nagu ta kurk oleks kuiv ja ta lamab poosis, kuhu ta on jätnud end erootiliste kogemuste meelevalda. Naise silmad on suletud ja ta hingab sügavalt. Kirg temas on muutunud veelgi tugevamaks. See hetk näitab, et mees võib täielikult oma partnerisse siseneda. Sügav side naise ja mehe vahel hakkab jõudma erootilise ekstaasi kõrgpunkti.

4. Kire kulmineerudes märgub ja kuumeneb naise vagiina. Iga mehe liigutus toob tema kehale naudinguvärinad. Ta kasutab jalgu pingutamaks oma sisemisi lihaseid, et hoida meest kauem sügaval oma sees.

5. Emmates kirglitult meest, sidudes oma käed ja jalad tugevalt tema ümber, näitab naine, et on valmis tõeliselt sügavaks ekstaatiliseks sinenemiseks oma kehasse. Kogu naise keha muutub kuumaks ja higiseks, ta käed ja jalad lõdvestuvad ja lasevad haardest lahti. Teda valdab tõeline nauding ja rahu, sellises õnduses jõuabki ta oma erootilise ekstaasi tippu.

Tantra õpetab, kuidas leida sügav side iseenda ja ümbritsevatega. Erinevad loengud, meditatsioonid ja praktilised harjutused aitavad leida tõelise mehelikkuse sinu sees.

Kui vajad julgustust või praktilisi näpunäiteid professioonalidelt, külasta juba 11.- 13.juulini toimuvat Tantrafestivali. Lisainfo: www.tantrafestival.ee või tantra- ja joogakooli Bhairava Yoga, kus toimub iga nädal midagi põnevat.