Tantristliku seksi olemuses sisaldub iidne hiina õpetus — taoism, mis paljudele näib arusaamatu ning võõras. Selleks, et järgnev ei muutuks tundmatute nimetuste tõttu segaseks, kasutatame siinkohal hiinapäraste terminite asemel arusaadavamaid väljendeid — “seksuaalne energia”, “füüsiline tõmme”, “hingelähedus”.

Pole oluline, kui vana sa oled — kas 15 või 65. Pole oluline ka sinu sotsiaalne staatus. Absoluutselt pole tähtis sinu rahvus, kasv, rinnaümbermõõt ega jalgade pikkus ning ammugi mitte see, mida räägivad sinust teised. Tähtis on vaid, et sündisid naisena! Geneetiliselt on sinusse sisestatud programm — mees, lapsed, kodu. Aeg-ajalt hakkad sa vastu ning murrad sisse sinu jaoks võõrasse maailma — meeste maailma, koos nende hullumeelsete projektidega, arutu suhtumisega ellu, lõputute ambitsioonide ning mitte alati ausate komplekside realiseerimisega. Sa viskled elus, mõistes, et köögis on kitsas, büroos aga ebamugav. Ning loed lõputuid nõuandeid: “Kuidas mehi üle kavaldada”, “Kuidas saada tugevaks”, “Kuidas võistlejatest vabaneda”, “Kuidas vallutada maailma“… Sa püüad teadvustada oma kohta elus MÕISTUSEGA. Ning sul ei tule sellest midagi välja! Ja ei saagi tulla. Seda sellepärast, et naine ei pea elama peaga.

Sinul on midagi rohkemat, kui teatav hulk aju hallollust. Ning see MIDAGI on peidus sinus eneses. Võibolla sa ei usu, kuid sündinud sellise omadusega, ei tunne sa seda praktiliselt üldse, ignoreerid selle olemasolu ning tuletad seda meelde vaid kord kuus, seejuures reeglina nägu krimpsutades: “Jälle!” Kui sa tõepoolest nõnda käitud, siis palju sellest, mida allpool loed, näib sulle metsik ning hirmus sündsusetu. Esimesel pilgul. Ja ka teisel. Mõnel ehk ka kolmandal. Sõltub sellest kuivõrd naiselikkuse võõraks mõistuseinimeseks oled end vorminud. Kuid lootus jääb — ka sina void taas NAISEKS saada

Mees, tee mind õnnelikuks!

On üldtuntud tõde, et iga normaalse mehe jaoks on üheks suuremaks naudinguks tema kõrval olev õnnelik naine. Igaüks püüab meid omamoodi õnnelikuks teha. Pange tähele — teha meid õnnelikuks, et ise naudingut tunda! Abiks võetakse kingitused, reisid, riided, ehted ja lilled, ei puudu ka õhtusöögid küünlavalgel (eks ikka vastavalt mehe fantaasiale ja materiaalsetele võimalustele). Hoolega jälgides naise reaktsiooni, näeb mees kõikvõimalikke emotsionaalseid virvendusi, alates vaimustunud hüüatustest kuni rahuloleva naeratuseni. Kuid virvendus on virvendus — tärkas ja kadus. Ole siis hea ning organiseeri uus, kui soovid naise emotsioone jälgida. Ainult ärgu nad hiljem rääkigu, et naised on küllastumatud, salakavalad ning tänamatud. Asi pole sugugi salakavaluses ega suuremeelsuse puudumises, vaid selles, et tegelikkuses on nende naised õnnetud. Meestel pole mõtet püüda seda mõista ei oma ratsionaalse mõistuse ega jalustrabava loogikaga. See ei õnnestu neil niikuinii.

Naise õnn. Oleks armas lähedal?

Lõppkokkuvõttes polegi nii väga tähtis, et teie kõrval oleks mees. Hea, kui ta olemas on, kuid õnnelik olla saab ka ilma temata. Kuidas siis näeb välja õnnelik naine? Eelkõige ta särab. Ta on tark ega viskle äärmusest äärmusesse. Ta ei ärritu. On tasakaalukas ning heatujuline. Ta otsekui hõljuks argielu askelduste kohal olles kergelt irooniline ning argielu jaoks justkui kättesaamatu. Ta ei võitle lahkhelidega. Ta pole üldse võitleja. Ta lihtsalt elab. Ning naudib seda.

Nüüd aga tuletage meelde, millal end just täpselt nii tundsite? Eks ole siis, kui beebiootel olite. Kui aga pole olnud, kas süüvige mõne last ootava naise pilku? See pilk oleks otsekui seestpoolt maailmale suunatud? Pange tähele, millise austuse ning vaimustusega vaatavad mehed rasedat naist. Kas tahaksite, et ka teid niiviisi vaadataks? Ärge kartke — paisuv kõht pole hädavajalik atribuut. Säilitage endas lihtsalt see Naiselikkuse võluaura, mida rasedatest, enda sees uut elu kandvatest naistest, õhkub. Või looge see. Püüdke kasvõi üks päev olla kõrgemal igapäevasest melust ja askeldustest. See ei tähenda hoopiski seda, et peate kangestuma ning tardunud naeratusega vaatama toimuvat. Elage oma tavalist elu, kuid muutke oma leitmotiiviks tees: ”Ma olen õnnelik Naine!” Sellest piisab.

Millest alustada?

1. Vaadake elule ning teid ümbritsevatele inimestele — sõltumata sellest, kas tegemist on mehe või naisega — läbi … emaka prisma! Tunnetage seda kogu oma olemusega. Tundke uhkust, et teil see on. See on teie maailm, teie kõiksus. Tundke end selle läbi ülendatuna.

2. Vaadake üle oma suhtumine seksi. Esiteks — seks ei ole midagi häbiväärset, räpast ning ebaväärikat. Teiseks — ärge anduge mehele. Anduge iseendale. Ärge kinkide oma keha mehele. Nautige seda ise. Kuid — koos mehega. Uskuge, et selle juures toimiv terve egoism keerab üles iga mehe ning ta hakkab teisse suhtuma kui kõige seksikamasse ning vabamasse naisesse. Naisesse, kellest ta on alati unistanud!

3. Armastage oma kõige intiimsemaid kehaosi. Tutvuge nendega tõeliselt! Kas pole meeletus elada oma, silmitsemata/uurimata seda osa, mis tegelikkuses on tõelise naudingu objekt? Mitu korda päevas te vaatate peeglisse, imetledes oma silmi, naeratust ja soengut? Mitu korda elus olete aga oma saladust imetlenud?

4. Õppige selgeks harjutused artikli lõpust ning tehke neid tingimata iga päev igal võimalikul hetkel. Juba kahe nädala pärast tunnete ennast märgatavalt paremini. Te pole mitte ainult veetlevam ega oma sisemist sära. Te ajate seksides oma mehe (või oma mehed) hulluks. Enamgi veel — 3,4 ja 5 orgasmi ühe öö jooksul (hommikul, päeval, õhtul) pole ei teile ega temale enam piiriks. Kümneid kordi tõusta armastuse Olümposele — kas pole see põhjus olla tõeline naine?

5. Masturbeerige! Müüt sellest, et masturbeerimine on vanatüdrukute eelis, suri koos mõistega “vanatüdruk”. Kui naine pole võimeline iseendale rahuldust pakkuma, kas suudab ta seda siis mehele pakkuda või saada temalt sama? Üks meeste ihaldatumaid unelmaid on jälgida enesega mängivat naist. See pole võrreldav mitte ühegi striptiisi, ega kõige rafineerituma poosiga. Aga peamine pole siiski mitte mehe erutamises. Inimene on loodud nii, et mida rohkem ta ära annab, seda rohkem ta saab. Tunda ja armastada ennast sellisena nagu oled, kas on veel midagi loomulikumat?

6. Õppige orgasmi tundma mitte ainult kliitori ja tupe piirkonnas, vaid kogu kehas. Ärge laske seda “alla”, vaid suunake “üles”. See pikendab orgasmi ning tugevdab tundeid. Siinjuures elab mees läbi täpselt samasugust joobumust lähedusest teiega. Ning koos iga uue tõusuga on ta ikka rohkem ja rohkem teie oma.

7. Püüdke sõnadega kirjeldada oma seksuaalseid tundmusi. Mis sest, et kirjeldus ei tule välja kaunisõnaline, kuid olgu see siiras. Mõelge seksist ning rääkige sellest oma partneriga.

Mõelge ja otsustage ise

Orgasmi tunnetamine tavalise, “klassikalise” seksi puhul seisneb tupe, munasarjade ning emakakaela pulseerimises. Toimub niinimetatud genitaalne ehk “väline” orgasm, mis ei kesta kaua, kuid vajab pikka aega, et seda saavutada.

Tantristliku seksi orgasm erineb tunduvalt “klassikalisest”. Eelkõige kestab see pikemat aega ega piirdu kolme ülalloetletud elundiga. Tantristliku seksi orgasmist võtavad osa kõik elundid, kõik lihased — KOGU keha. Seda nimetataksegi “sisemiseks”. Kusjuures siin ei välju seksuaalne energia orgasmi ajal nii nagu esimesel juhul, vaid see läbib kõik elundid, näärmed ning närvisüsteemi, kutsudes seal esile väreluse ning täites neid elulise, loova ning taasloova, energiaga. Loomulikult pole see enam instinktiivne tegevus, vaid hingelise töö tulemus.

Kui tundub tõepoolest huvitav avastada uut ning astuda seksuaalse kultuuri kõrgemale astmele — asuge tegutsema! Alustuseks omandage lihtsad harjutused. Olgu see esimene samm sellel teel.